Paskutinieji 10 ratų praėjo labai lėtai. Labai norėjau kirsti finišo liniją ir džiaugtis pergale su komanda ir tribūnomis, kurias, priešais boksus, užėmė žmonės iš „Renault“ gamyklų“, – po pergalės kalbėjo sportininkas.

Ispanas pripažino, kad po savaitės vyksiančiose lenktynėse Didžiojoje Britanijoje, Silverstone trasoje, nebus taip lengva.

„Nuoširdžiai manau, kad Silverstone'as nėra pati geriausia vieta mums. Tai vienos iš lenktynių šių metų kalendoriuje, kurias mes esame pasižymėję raudonu kryželiu, nes automobilis praeityje čia „elgėsi“ ne itin gerai. Todėl turėsime labai sunkiai padirbėti penktadienį derindami bolidą ir ieškodami pajėgumo, jei norime užlipti ant apdovanojimų pakylos“, – prasitarė sportininkas.

Pergale Prancūzijoje labai patenkintas buvo ir komandos vadovas Flavio Briatore.

„Tai pergalė „Renault“, tai pergalė ir „Michelin“. Mes esame labai tuo patenkinti, ši diena mums fantastiška! Turiu padėkoti „Michelin“, – po lenktynių kalbėjo jis.

F.Briatore taip pat atskleidė, kad įžvelgia vos vieną tikrą varžovę – „McLaren“.

„Manau, kad šiuo metu esame lygūs su „McLaren“, todėl turime varžytis kiekvieną dieną. Esu įsitikinęs, kad kiekvieną sekmadienį vyksta skirtingos lenktynės, o Anglijoje turėsime žaisti gynyboje. Svarbu žinoti, kad turime tik vieną varžovą ir galime ties jais susikoncentruoti“, – teigė jis.

„Renault“ komandai pergalė Prancūzijoje buvo pirmoji nuo 1983 metų, kai čia nugalėjo Alainas Prostas.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.