Tačiau „CFMOTO Factory Racing Team“ komandai, kurios vienas iš keturratininkų Antanas Kanopkinas iškovojo trečiąją vietą, pavyko atlaikyti žvėrišką konkurenciją. Nors varžybos tiek Antanui Kanopkinui, tiek visai lietuvių ekipai buvo tikrai sunkios, o darbo ir bemiegių naktų turėjo ir mechanikai, juodą darbą vainikavo ant podiumo iškelta Lietuvos trispalvė. Galutinėje įskaitoje Antanas Kanopkinas finišavo trečias.

„Trečia vieta tarp tų visų monstrų, gamyklų palaikomų komandų yra labai garbinga. Esame labai patenkinti. Tikrai buvo ką veikti. Tai yra kosmosas. Čia iškovoti trečią vietą su „CFMOTO“ technika prilygsta užlipimui į Everestą. Nuotaikos tikrai džiugios, o grįžę namo planuosime, kur toliau kelsime savo vėliavą“, - sakė Antanas Kanopkinas.

Paskutinė diena pažėrė nuotykių kitam komandos keturratininkui Adomui Gančieriui. Jam į finišą teko skrieti ant trijų ratų, nes smūgių neatlaikė keturračio pakaba.

„Pirmame šios dienos greičio ruože buvo 97 km atstumas. Daug miško keliukų, kuriuos įveikiau be navigacinių klaidų. Viskas klojosi gerai. Priešininkams nusileidome, tačiau nedaug. Antras greičio ruožas man buvo nesėkmingas. 23-iame kilometre lūžo šakė. Finišavau gal 57-as, bet finišą pasiekiau. Apie 30 km važiavau be galinio rato. Šiemet nepavyko užlipti ant podium, todėl kitąmet tikrai bandysiu dar sykį. Labai džiaugiuosi dėl Antano. Kaip komanda parodėme, kad su „CFMOTO“ galima pasiekti tikrai gerus rezultatus“, - sakė Adomas Gančierius.

Galutinėje ATV įskaitos rikiuotėje Adomas Gančierius klasifikuotas penktoje vietoje. SSV įskaitoje startavęs Dariaus Biesevičiaus ir Audronės Kanopkinienės duetas dėl variklio gedimo buvo priverstas sustoti įpusėjus varžyboms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)