Kaip pasakojo ekipos lenktynininkas ir vadovas Antanas Kanopkinas, vykstančių į Tunisą komandos narių gretas praretino koronavirusas. Dėl nustatytos ligos į Afriką neiškeliaus vienas iš medijos komandos narių, tačiau ekipa turi planą B – ekipa vaizdo medžiagą siųs į Lietuvą internetu, tad visi „CFMOTO Factory Racing Team“ gerbėjai turės visas galimybes išvysti karščiausius momentus iš Fenikso ralio.

Pasak ekipos vadovo, tikimasi, kad COVID-19 daugiau jokių kortų nesumaišys ir komanda galės koncentruotis į lenktynes.

„Svarbiausia, kad nekiltų daugiau jokių netikėtumų. Lenktynininkai jau pasidarė COVID-19 testus. Jie buvo neigiami. Kiti komandos nariai taip pat testuosis prieš skrydį. Dar vienas testas laukia nuvykus į Tunisą“, – sakė Antanas Kanopkinas.

Laukia šešios lenktynių dienos

Komanda į lenktynes gabenasi du „CFMOTO CFORCE 1000“ keturračius bei solidų kiekį atsarginių dalių. Pasak Antano Kanopkino, lenktynės Sacharos dykumoje, Douzo regione tęsis šešias dienas. Viena iš dienų bus maratoninė, kurioje dalyviai negalės sulaukti mechanikų pagalbos ir nakvos vieni dykumoje.

„Prieš išvažiuodami į Tunisą dar darėme paskutinius technikos bandymus. Buvo nedidelių netikėtumų, bet džiaugiamės, kad jie įvyko per testus, o ne nuvykus į varžybas. Galiu pasakyti, kad esame pasiruošę maksimaliai.

Kas mūsų laukia ten – sunku pasakyti. Varžybų tikslas yra suprasti, kiek mes esame konkurencingi važiuodami dykumų sąlygomis. Po šių lenktynių tikimės dar labiau priartėti prie pagrindinio „CFMOTO“ tikslo – didžiausių ir svarbiausių pasaulio varžybų, tokių kaip Dakaras, Šilko kelias ir panašiai“, - sakė Antanas Kanopkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)