„Esu įsitikinęs, kad sprendimas suburti „Subaru“ komandą yra gera naujiena, kurios ypač laukia gausi šio kultinio ralio automobilio fanų bendruomenė Lietuvoje“, – sakė B. Vanagas.

Pirmasis lenktynininko startas – jau sausio 29 dieną, kuomet Utenos rajone vyks pirmasis Lietuvos ralio čempionato etapas – „Halls Winter Rally 2011“. Šios varžybos kartu yra ir Latvijos ralio čempionato bei Baltijos šalių žiemos taurės etapas, o B. Vanagas yra vienas pagrindinių šių lenktynių organizatorių.

Tiesa, artėjančiame „Halls Winter Rally 2011“ lenktynininko tikslai dėl įtempto organizacinio darbo grafiko bus gana konservatyvūs: pratintis prie naujojo automobilio ir adaptuoti tarptautinėse varžybose sukauptą patirtį.

Lietuvoje formuoti komandą „Subaru“ nusprendė siekdama sustiprinti pozicijas mūsų šalies ralio čempionate. Šiuos japoniškus automobilius vairuojančių pilotų gretos Lietuvoje pastaraisiais metais išretėjo, nors kitų Europos valstybių nacionaliniuose čempionatuose „Subaru“ atstovai nuolat yra tarp lyderių.

Pastaruosius dvejus metus B. Vanagas dalyvavo įvairiose automobilių varžybose užsienyje: legendinio Dakaro serijos maratone „Šilko kelias“ bei viename iš garsiausių pasaulio visureigių maratonų „Ladoga Trophy“. Abiejuose iš šių maratonų B. Vanagas ketina startuoti ir 2011 metais. Tikslus varžybų planas bus patvirtintas ir paskelbtas sausio mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją