Varžybų sezonui artėjant prie pabaigos greičiai ir kova trasoje darosi vis aštresni. Nors Rokas Kandavoje kol kas greičiausias, bet jam ant kulnų smarkiai lipa praėjusios sezono nugalėtojas Markas Bukinas, buvęs greičiausiu dviejuose iš šešių važiavimų.

Trečią dienos rezultatą pademonstravo antroje bendros įskaitos vietoje esantis Justas Jonušis. Vis gerėja ir Domo Raudonio rezultatai, kuris aplenkė Gustą Grinbergą ir treniruotėse buvo ketvirtas.

Šeštą rezultatą ketvirtadienį pasiekė Kasparas Vaškelis, Kasparas Mičiūnas buvo septintas. Visiškai prie lyderių priartėjo ir Tomas Vaitekūnas, nuo K. Mičiūno atsilikęs tik viena dešimtąja sekundės dalimi.

Nuo penktadienio treniruočių prie minėtų sportininkų prisijungs ir Aurimas Blažulionis su Nojum Nenortu, dėl svarbių priežasčių negalėję pradėti treniruočių ketvirtadienį.

Penktadienį sportininkų laukia dar kelios treniruotės, bei pavakare įvyksiantys kvalifikaciniai važiavimai. Šeštadienį vyksiančiuose pusfinalio ir finalo važiavimuose ir paaiškės greičiausieji „BMW Formulės Mini“ penktojo etapo pilotai.

Ketvirtadienio treniruočių geriausi laikai:


1.Rokas Baciuška50,998
2.Markas Bukinas51,144
3.Justas Jonušis51,414
4.Domas Raudonis51,720
5.Gustas Grinbergas51,811
6.Kasparas Vaškelis52,008
7.Kasparas Mičiūnas52,376
8.Tomas Vaitekūnas52,478
9.Aurimas Blažulionis-----
9.Nojus Nenortas-----

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją