Trečiadienio, gruodžio 30-osios, popietę dar buvo laukiama žinių apie likusius tris kolektyvo narius. Tarp jų buvo abu „Heston Airlinės team Pitlane“ ekipažo nariai – Edvinas Juškaunas ir Aisvydas Paliukėnas.

B. Vanagas pastebėjo, kad šiais neramiais laikais susidarė tokia situacija, kai neigiamas atsakymas tapo pačia geriausia žinia. Organizatoriai rezultatus žadėjo pateikti per 12 val., tačiau pirmoje dienos pusėje komanda buvo gavusi tik 16 narių testų atsakymus.

„Mums svarbiausia, kad testų rezultatus vieni pirmųjų gavo mūsų technikai, kurie turėjo paimti automobilius ir sunkvežimius iš Džedos uosto. Lenktynininkai bivake kol kas nėra didžiausia būtinybė, o svarbiausia, kad procesai nuo ryto pajudėjo“, – komentavo jis.

Vyčiais papuošti automobiliai jau pasiekė pradinį bivaką. Komanda aktyviai ruošia techniką gruodžio 31-osios testams. B. Vanagas džiaugėsi gavęs neigiamus technikų testų atsakymus, tačiau pažymėjo, kad komanda visuomet turi atsarginį planą.

„Buvo įvairių nutikimų, todėl blogiausiam atvejui turėjome ir planą B. Iš anksto nagrinėjame kelis galimus scenarijus ir mokama greitai priimti sprendimus. Niekada nebūna taip, kad galėsi tiksliai numatyti, kaip viskas vyks, todėl reikia išmokti lengvai keisti pirmines nuostatas“, – kalbėjo lenktynininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)