Benediktas Čirba per pastarąjį pusmetį savo sekėjams pristatė ne vieną naujieną: gruodį prisijungė prie jau kelerius metus iš eilės geriausia šonaslydžio komanda Lietuvoje tituluojamos „Urta drift“, gegužę surengė išskirtinį naujojo automobilio BMW E92 „Eurofighter“ pristatymą MO muziejuje, pranešė apie dalyvavimą pasauliniame šonaslydžio čempionate „FIA Intercontinental drifting Cup“ bei pasidalino išties ambicingais sezono tikslais. Vienas jų – susigrąžinti Lietuvos čempiono titulą, kuris 2020 metais atiteko Andriui Vasiliauskui.

B. Čirba neneigia: „Įgyventi visus tikslus nebus lengva. Sezonas įtemptas, varžybos veja viena kitą, o norėdamas iškovoti sezono lyderio titulą turi būti ten, kur ir reikia. Juk kiekvienas taškas galutinėje lentelėje bus lemiamas“. Lengva nebus ir Kuršėnuose. Nors ir pirmieji naujo automobilio testai įvyko būtent „Šiaulių darbo rinkos mokymų centro“ aikštelėje – tą kartą iškilusios problemos kur kas sutrumpino treniruotėms skirtą dieną. Viską pradėti teks tarsi nuo švaraus popieriaus lapo, tad penktadienį B. Čirba tikisi produktyviai išnaudoti treniruotėse.

B. Čirba savo socialinių tinklų paskyrose dalinosi mintimis: „Pirmas Lietuvos čempionato etapas. Pirmas „Eurofighterio“ pasirodymas varžybose, Lietuvoje ir visiškai nauja trasa, su kuria susipažinti turėjom labai mažai progų. Tad laukia nauji iššūkiai, intensyvus ir tikimės sėkmingas savaitgalis kiekvienam iš mūsų ir visai komandai“. Sportininkas pasidalino, kad tai bus ir vienintelis šio sezono savaitgalis kuomet visa „Urta drift“ komanda pasirodys vienose varžybose kaip komanda ir kaip varžovai.

Žinoma, neslepia, kad iššūkių kelia ne tik nauja trasa ar įtemptas grafikas, bet ir konkurencingi bei stiprūs varžovai, tarp kurių dabartinis Lietuvos šonaslydžio čempionas Andrius Vasiliauskas, Aurimas Vaškelis, Gediminas Ivanauskas ar Gediminas Levickas, su kuriuo B. Čirba iš Baltarusijos čempionato grįžo su prizininkų taurėmis. Nepaisant to, tikisi, didžiulio savo fanų palaikymo ir sėkmingų asmeninių bei komandinių rezultatų „Betsafe drift camp“ varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)