„Labai džiaugiamės, jog po daugiau nei 8 mėnesių pertraukos vėl vykstame į varžybas“, – sakė B. Čirba.

Pernai metais Lietuvos čempionas Baltijos šalių varžybų metinėje įskaitoje užėmė antrą vietą, tačiau tapti čempionu šiemet greičiausiai nepavyks, nes lietuvis dalyvaus tik pusėje čempionato etapų.

„Dėliodami sezono planus norėjome varžytis visose Europos, Lietuvos ir Baltijos čempionatų varžybose, tačiau dėl situacijos pasaulyje ir labai suspausto varžybų grafiko sudalyvauti nepavyks. Mūsų prioritetas išlieka Europos šonaslydžio čempionatas, tad dėl besikertančio grafiko praleisime dvi iš keturių Baltijos ir vienas iš keturių Lietuvos metinės įskaitos etapų, – situaciją paaiškino Lietuvos čempionas. – Visose varžybose sieksime geriausio galimo rezultato ir bandysime apginti Lietuvos „drifto“ karaliaus titulą.“

Trečius metus iš eilės B. Čirba naudos 3 serijos BMW.

„Tarp sezonų mūsų bolide buvo sumontuotas visiškai naujas variklis bei pakeitėme keletą svarbių agregatų, kurie jau buvo naudoti du metus. Siekiame, kad mūsų naudojama technika būtų idealios būklės ir kad nepasitaikytų situacijų, kai iš varžybų pasitraukiame dėl techninių gedimų“, – teigė B. Čirba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)