Po avarijos lenktynininkas sraigtasparniu buvo nugabentas į ligoninę, tačiau medikai jau nieko negalėjo padėti. Policija daugiau detalių apie įvykį nepateikia, o varžybos buvo nedelsiant nutrauktos.

Iškart po tragedijos ir mirties patvirtinimo NASCAR bendruomenė išreiškė palaikymą sportininko šeimai – jis vienas augino penkiametį sūnų.

J. Leflleris savo karjeros pradžioje buvo žinomas kaip vienas perspektyviausių jaunųjų lenktynininkų. 1997–1999 jis laimėjo tris paeiliui „USAC Midget championship“ čempiono titulus, ko niekam nebuvo pavykę padaryti keturiasdešimt metų. 2001m. jis debiutavo NASCAR „Nationwide“ serijos lenktynėse, o per savo karjerą iškovojo dvi pergales ir daugybę kartų lipo ant nugalėtojų pakylos. Amerikietis vadinamas vienu stipriausių ir aršiausių varžovų visiems konkurentams lenktynių trasoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)