Sekmadienį ant arenos betono dėl žiūrovų simpatijų bei 4000 eurų prizinio fondo susirungs stipriausi Lietuvos ir Europos drifteriai.

Kartu su jais ir areną užgulsiančiais aistruoliais, čia taip pat įsitaisys ir kompaktiška autosporto paroda. Vienas įspūdingiausių jos eksponatų - Dakaro dykumų maratonui skirtas Antano Juknevičiaus „Mebar“ jau stebina kelio Vilnius-Kaunas keleivius.

Šalia šio įspūdingo eksponato savo vietą ras ir „Samsonas Motorsport“ – nacionalinis sportinių pavarų dėžių gamintojas, garsinantis Lietuvos vardą inžinerijos žiniomis. Susirinkę arenoje turės unikalų šansą iš arti pažiūrėti tūkstančius arklio galių atlaikančius Martyno kūrinius.

Apsižvalgę arenos koridoriuose aistruoliai bus pakviesti į trečius metus vyksiantį šou. Moto-akrobatai, daugiakovės varžybos su Lietuvos ralio bei žiedinių lenktynių meistrais taps tik įžanga į pagrindinį vakaro kozirį – drifto kovas.

Bandydami spėti pasiruošti varžyboms, šiomis savaitėmis miego trūkumą kentė ir daugkartinis drifto karalius Andrius Vasiliauskas, ir mažą stebuklą per tris savaites sukūrusi „NP Team“ ekipa su Povilu Lencevičiumi priešakyje.

Pakalbinti renginio organizatoriai nedrįsta spėlioti, kas šįkart džiaugsis aukščiausiu podiumo laipteliu. Dalyviams teks pasistengti ir dėl žiūrovų, ir dėl teisėjų simpatijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją