Šių metų Baltijos valstybių įskaitoje nugalėjo estai, Lietuvos sportininkai buvo antri, o latviai liko treti.

Atskirose klasėse estai laimėjo tris čempionų vardus, lietuviai - du (Marius Milevskis "Super 1600" klasėje ir Robertas Kupčikas N1400 klasėje), o latviai galėjo džiaugtis viena pergale.

Lietuvos čempionato B2000 klasėje čempiono titulą susigrąžino Egidijus Dapšas, dar vieną šalies čempiono titulą pelnė "formulių" lenktynininkas Ramūnas Čapkauskas.

M.Milevskis tapo šalies pirmenybių nugalėtoju "Super 1600" klasėje, o Vidas Čebatavičius prie antrosios vietos FIA Šiaurės Europos šalių taurės varžybose pridėjo Lietuvos čempiono vardą "Baltic GT" klasėje.

Komandinėje "Lietuvos ryto" įskaitoje pirmąją vietą užėmė "Adampolis Mobil Racing Team" ekipos lenktynininkai, pralenkę "Akstės" ir "Oktano" atstovus.

Nuotaikingame vakare buvo pagerbti ir žiedinių lenktynių organizatoriai bei rėmėjai, o prizą už efektingiausią TV kadrą pelnė avarija "Horn Grand Prix" 1003 km lenktynes Palangoje baigę "TOPO centro-TV pagalbos" lenktynininkai.

Dalydamiesi įspūdžiais apie pasibaigusį sezoną sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos bei Suomijos jau kalbėjo apie būsimus startus - netrukus turėtų paaiškėti 2005 metų varžybų tvarkaraštis ir klasių techniniai reikalavimai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją