Ant Panevėžiečio Vaidoto Žalos „Subaru Impreza WRX SITI“ automobilio akį traukią per visas galines ir pusę priekinių durelių erotiška poza išsitiesusios merginos nuotrauka.

V. Žala, paklaustas, gal tai jo merginos nuotrauka, juokėsi ir purtė galvą į šalis.

„Gerai būtų, bet čia tik mano siekiamybė. O kita, kuri stovi ir laukia grįžtant servise, būtų antra pagal prioritetą“, – juokėsi V. Žala.

Seksualinį kontekstą galima įžvelgti ir kito lenktynininko automobilyje. Ant Giedriaus Notkaus „Mitsubishi Lancer EVO IX“ automobilio bagažinės pavaizduotas ryklys ir užrašas: „No Rally – No Sex“.

Anot lenktynininko, tai nėra nei žmonos jam, nei jo žmonai ultimatumas dėl dalyvavimo šiame azartiškame sporte. G. Notkui klausimas, kaip ir V. Žalai, buvo kiek netikėtas.

„Čia kiekvienas žmogus pagal savo ištvirkimo lygį gali suprasti. Man čia nieko gašlaus užrašas nereiškia. Kai gražiai įvažiuoji į posūkį, žmonės sako, kad važiuoji „seksualiai“. Man ir ralis apie tą seksualumą“, – pasakojo G. Notkus.

Karolis Raišys, vairuojantis ryškiai oranžine spalva nudažytą BMW automobilį savo ir šturmano dureles yra papuošęs lyg karo lakūnas savo naikintuvus. Jei lakūnai ant savo kabinų nusipiešdavo numuštus priešų naikintuvus, tai K. Raišio nupiešti penki kryžiais perbraukti paukštukai iš pasaulį užkariavusių žaidimo „Angry Birds“.

„Jie reiškia penkias numuštas vištas. Mums neleido startuoti viename ralyje Latvijoje, nes vienas žmogus pasiskundė, kad suvažinėjome jo vištas. Visgi, mes jų nesuvažinėjome, bet niekaip negalėjome to įrodyti. Nuo tada lipdukas su mumis“, – pasakojo lenktynininkas.

Šiek tiek populiariosios kultūros į ralį įnešė ir Martyno Samuičio „Mitsubishi Lancer EVO X“. Ant abiejų jo veidrodėlių užklijuoti Baudėjo logotipai.

Baudėjas, angliškai „Punisher“ itin JAV populiarus komiksas ir 1989 metais ekranizuotas filmas su Doplhu Lundgrenu pagrindiniame vaidmenyje.

Nei pilotas M. Samuitis, nei šturmanas Ramūnas Šaučikovas apie lipduką nieko pasakyti negalėjo ir liepė teirautis mechanikų.

WELLMAN Rally Team“ mechanikas Vaidas Glinskis raumenimis gali lygiuotis į D. Lundgreną, bet lipdukas ne dėl noro su juo susitapatinti.

„Kodėl Baudėjo lipdukas? Nes šis automobilis ir yra Baudėjas. Ji klaidų neatleidžia ir labai skaudžiai baudžia. Vos kokia vairuotojo klaida, dirbti ir krapštytis reikės visą naktį“, – juokėsi mechanikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)