J. Wilsonas sunkią galvos traumą patyrė praėjusį sekmadienį vykusių lenktynių metu, kuomet nuo kito automobilio nulūžusi detalė trenkėsi į jo šalmą. Po patirtos traumos britas neišgyveno. Tačiau sportininko geri darbai mirtimi nesibaigė.

„Justinas išgelbėjo šešias gyvybes. Jis ir toliau kelia kartelę aukštyn. Palaikykite Julią ir mergaites savo maldose“, – savo „Twitter“ paskyroje rašė S. Wilsonas.

Bendraudamas su žiniasklaidos atstovais britas patvirtino, kad dalis mirusio vyresniojo brolio organų buvo atiduoti šešioms šeimoms, kurioms jų labai reikėjo.

„Tai tik dar kartą parodo koks jis buvo žmogus. Justinas palietė net ir tuos, kurių niekada nepažinojo. Tai tik parodo koks buvo Justinas Wilsonas, kaip asmenybė“, – apie Anapilin iškeliavusį brolį kalbėjo S. Wilsonas.

„Netekome jo visai neseniai. Jis turėjo donoro kortelę. Gydytojai kreipėsi į mus ir mes sutikome paaukoti. Tai nėra taip paprasta. Jis buvo tai aptaręs su Julia, todėl gerbdami jo norą mes sutikome. Dabar šešios šeimos gavo neįtikėtiną dovaną. Žinant tai, ką jis yra padaręs anksčiau, aš pasisakau už tai ir džiaugiuosi, kad mes tai padarėme. Jo organai dabar gelbsti kitų žmonių gyvenimus. Tai – nuostabu.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.