„300 Lakes Rally“ dalyviai labai palaiko šią organizatorių iniciatyvą. Nuotaikingame video reportaže lenktynininkai Ramūnas Čapkauskas bei Deividas Jocius pasakoja dėl kokių priežasčių organizatoriams teko priimti šiuos sprendimus. Taip pat sportininkai žiūrovams pataria, kuriose atkarpose šiandien geriausia stebėti „300 Lakes Rally“ varžybas.

Zarasų ir Visagino apylinkėse vykstančiame „300 ežerų ralyje“ lyderių pozicijas tvirtai saugo Estijos bei Latvijos atstovai. Vakar pirmus keturis greičio ruožus greičiausiai įveikę kvalifikacijos nugalėtojai Siim Plangi ir Marek Sarapuu yra pirmi. Antri žengia latvių tandemas – Janis Vorobjovs ir Andris Malnieks. Greičiausi iš mūsų šalies lenktynininkų – broliai Vaidotas ir Žygimantas Žalos.

Paskutinio „SubaruVilnius.lt“ greičio ruožo startas yra numatytas 19:55 val., kuris vyks Zaraso ežero saloje. Po jo finišo iš karto vyks lenktynininkų apdovanojimų ceremonija, kurią griausmingai užbaigs grupės „ŽAS“ koncertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją