Lyderių poziciją ir toliau išlaiko „Circke K milesPlus Racing“ komanda, o iškart už jos rikiuojasi „Vytautas Gazuotas“ ir „Noker racing team“. Tiesa, dėl antros vietos įnirtinga kova vyko tarp „Vytautas Gazuotas“ ir „Porsche Club by LG OLED“ komandų. Po ilgo persekiojimo pastarajai komandai pavyko aplenkti „Vytautas Gazuotas“ komandą, tačiau Egidijaus Gutavičiaus vairuojamas „Lamborghini Huracan GT“ posūkyje užblokavo kelią „Porsche Club by LG OLED“ komandai, o dėl to ši prarado poziciją ir buvo priversta brangų laiką gaišti techninio aptarnavimo zonoje.

Dėl variklio gedimo iš lenktynių priversta pasitraukti „DHL Racing Team“ komanda. Dėl techninių gedimų lenktynių nebetęsia ir „RD SignsPolyplast Racing team“ komanda su BMW Z4 bei „RSV Motors – Analitika360.lt“ komanda su BMW M3 automobiliu, dėl kurio komanda buvo itin išsigandusi, mat degalinėje iš šio bolido išsiliejo degalai.

TOP 10 likus 170 ratų:

  1. „Circle K milesPlus Racing“;
  2. „Vytautas Gazuotas“;
  3. „Noker Racing team“;
  4. „Sauda by GSR“;
  5. „Porsche Club by LG OLED“;
  6. „Gera dovana –RD Signs“;
  7. „Porsche Baltic“;
  8. „GSR motorsport“;
  9. „DHR – Ignera/Autovesta“;
  10. „Techninis projektas – Viada“.


Tiesa, 10-ąją vietą užimanti komanda dar vakar abejojo, ar apskritai galės startuoti, mat jų BMW treniruočių metu apgadino netikėtai įsiplieskęs gaisras. Vis tik komanda nepasidavė ir po įtemptos nakties kyla pozicijomis aukštyn.

Su techniniais nesklandumais susidūrė ir „Baltic Petroleum by Piano Piano“ komanda. Panašu, kad problemų kyla dėl BMW E92 M3 elektros instaliacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)