Pirmosios dvi parodos dienos skirtos žiniasklaidos atstovams, kurių čia susirinko daugiau kaip 13 000 iš 103 šalių. Jiems tikrai bus į ką paganyti akis – vienoje vietoje bus galima išvysti daugiau kaip 100 pasaulinių naujų ar atnaujintų modelių premjerų.

Nuo šeštadienio į parodų centrą galės patekti visi norintys, dienos bilietas suaugusiems kainuoja 14 eurų, jaunimui iki 25 metų – 8 eurai, o vaikai iki 10 metų įleidžiami nemokamai. Jei ketinate lankytis parodoje, gyvenama vieta siūlau pasirūpinti gerokai iš anksto – nors, atrodo, populiariausiame Europos mieste nakvynės pasiūlos tikrai netrūksta, vasaros pabaigoje tik šiaip ne taip radau palyginti netoli esantį mažytį viešbučio numerį, kainuojantį visai nepigiai – 90 eurų. Tai jei nesvarstote galimybės prisiglausti metro, tikrai verta paieškoti nakvynės anksčiau.

Pirmoji parodos diena prasidėjo ne šeimininkų, o svečių iš Vokietijos ir Japonijos naujų modelių pasirodymais. BMW, „Toyota“, „Lexus“, „Volkswagen“, „Porsche“, „Lamborghini“ – visas šių gamintojų naujienas pamatysime jau iki pietų.

Svarbiausios 2014-ųjų Paryžiaus automobilių parodos naujienos:

Smart Fortwo ir Forfour
Audi A6, TT Roadster
BMW X6, 2 serijos kabrioletas
C klasės „Mercedes Estate“, „Mercedes AMG Estate“
Lexus NX
Opel Corsa
Fiat 500X“
Škoda Fabia
Hyundai i20
Nissan Pulsar
Volkswagen Golf Alltrack
Peugeot 308 GT
Volvo XC90
Kia Sorento
Honda HR-V
Suzuki Vitara
Land Rover Discovery Sport
Renault Espace
Ford S-Max
Volkswagen Passat
Ford Mondeo
Jaguar XE
Ferrari 458 Speciale A
Lamborghini Asterion
Mercedes-AMG GT
F-Type R Coupe
Mazda MX-5
Citroën DS Divine
Peugeot Exalt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)