„Pirmadienį ryte nubudau ir nesupratau, kas darosi. Vis dar jaučiau, kaip dreba rankos, o smegenys tvinkčioja nuo adrenalino. Nuo šiol labai gerbsiu visus lenktynininkus, nes automobilių sportas tiek fiziškai, tiek emociškai sekina. Tai buvo sunkiausias išbandymas, kokį esu patyrusi“, – prisipažįsta TV3 žurnalistė.

Vytautas Švedas ir Vlada Musvydaitė
Kai su savo šturmanu, profesionaliu lenktynininku Vytautu Švedu ji ruošėsi startui, nesitikėjo, kad dvi dienos lenktynių suteiks tiek daug naujos patirties. „Per varžybas atsiskleidė ta mano pusė, kuri atsiskleidžia labai retai. Vytautas padarė viską, kad susikaupčiau ir galvočiau tik apie važiavimą. Kad nesiblaškyčiau, jis atėmė iš manęs mobilųjį telefoną ir išjungė greičio rodyklę. Tik vėliau sužinojau, kad vienu metu lėkiau 160 kilometrų per valandą greičiu! Tai buvo kažkas neįtikimo“, – įspūdžiais dalinasi V. Musvydaitė.

Pasiruošimą lenktynėms ir ralį filmavo TV3 laidos „Sportuok su mumis“ komanda. Vlada pasakoja, kad pirmą kartą gyvenime negalvojo nei apie filmavimo kameras, nei apie tai, kas bus parodyta laidoje. „Kai po vieno nelabai sėkmingo važiavimo prie manęs priėjo operatorius, net nenorėjau kalbėti. Norėjosi užsidaryti dureles, spausti greičio pedalą ir važiuoti kuo toliau nuo varžybų vietos. Tada Vytautas perėmė iniciatyvą į savo rankas ir, kaip aš juokiuosi, tapo mano atstovu spaudai. Tiesa, neilgam, tik tol, kol atgavau žadą“, – sako juokdamasi V. Musvydaitė.

Žurnalistė įsitikinusi, kad ralyje įgyta patirtis tikrai nenueis veltui. Po V. Švedo pamokų prie vairo ji jaučiasi gerokai saugiau ir labiau pasitiki savimi. Tačiau po varžybų emocijos dar tokios karštos, kad nesiryžo peržiūrėti jau sumontuotos laidos. „Savo nuotykius ralyje žiūrėsiu šį sekmadienį, kartu su visais žiūrovais. Man tai irgi bus staigmena, pamatyti save ekstremaliose situacijose iš šalies“, – intriguoja laidos vedėja.

V. Musvydaitės pasiruošimą Tarptautiniam žurnalistų raliui ir akimirkas iš lenktynių bus galima pamatyti laidoje „Sportuok su mumis“ sekmadienį nauju laiku – 10.00 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją