„Tai, kad visi trys mūsų automobiliai yra taip arti vienas kito rezultatų lentelėje, rodo, kad visa technika puikiai funkcionuoja, o lenktynininkai tikrai profesionalūs. Pirmojoje treniruotėje nesiekėme nieko nustebinti ir nemažų rezervų dar turime“,- treniruotės rezultatais buvo patenkintas Stevas Vanbellingenas.

Visgi neapsieita ir be nuotykių. Tik porą ratų trasoje apsukęs BMW M4, grįžo į boksus – netikėtai pakilo aušinimo skysčio temperatūra. Gedimas pašalintas per kelias minutes ir automobilis vėl išleistas į trasą. „Brum Brum Vitamins by JR Motorsport“ BMW M3 vairavęs Benoitas Dupontas pirmasis išbandė naujojo trasos posūkio atitvarų tvirtumą, tačiau automobilis nebuvo smarkiai apgadintas ir galėjo tęsti treniruotę.

Automobiliu "BMW M4 Silhouette" važiuoja patyrę lenktynininkai iš Belgijos - Stevas Vanbellingenas, Wardas Sluys bei pirmą kartą lenktynėse dalyvausiantis pilotas Danielis Colembie. Antrą „Mojo Lounge racing“ ekipažą sudaro greičiausi jaunieji Lietuvos pilotai - Simas Juodviršis, Kazimieras Vasiliauskas, bei olandas Michaelis Verhagenas, kurie pilotuos automobilį BMW M3 GTR.  „Brum Brum Vitamins by JR Motorsport“ BMW M3 pilotuoja Benoitas Dupontas, Dainius Matijošaitis ir Andrius Jasioniauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją