Automobilių parodoje pristatytas naujasis „Outback“ – jau penktosios kartos atstovas. Kalbėdamas apie tai, kaip per pastaruosius porą dešimtmečių viskas pasikeitė, „Subaru“ Šveicarijos padalinio vadovas atkreipė dėmesį, kad dabar šalyje apie 39 proc. visų naujų automobilių pardavimų sudaro automobiliai, varomi visais ratais, o 1995 m. šis skaičius siekė tik procentą.

Kiek nuosaikesniu dizainu nuo pirmtako besiskiriantis penktosios kartos „Outback“ bus ne tik erdvesnis, bet ir pasižymės kokybiškesnėmis salono medžiagomis, taip pat gausybe naujų saugumo technologijų, tarp kurių bus ir automatinė stabdymo sistema „EyeSight“, padedanti išvengti susidūrimo.

Pirkėjai galės rinktis iš kelių variklių: 2.0 l turbodyzelio (110 kW) ir atmosferinio benzininio 2.5 l (129 kW). „Dyzelis“ galės būti derinamas su 6 laipsnių mechanine arba CVT transmisija, o benzininis gaus tik CVT variantą.

Tiesa, Ženevoje demonstruojamas ir rimtas „Outback“ varžovas – naujasis „Volkswagen Passat Alltrack“, apie kurį galite skaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)