Nors jų batalijos buvo gana atkaklios ir įdomios, tačiau žiūrovams beliko tik stebėtis retai pasitaikančiu automobilių sporte lenktynininkų pastovumu.

Mat trijų iš keturių klasių A3000, A2000 ir RWD sportininkų ginče ir trečiosiose lenktynėse savo pranašumą įrodė išvakarėse vykusių pirmųjų lenktynių laimėtojai – atitinkamai Andrius Liniauskis, Gedas Drukteinis ir Aurimas Mištautas.

Tik B2000 klasėje Donatas Cukuras įrodė savo persvarą prieš pirmųjų lenktynių laimėtoją Paulių Urbonavičių, kuris šįkart finišavo antras.

Open klasės sportininkų lenktynėse Edvinas Mardosas atsirevanšavo vakar pirmąsias varžybas laimėjusiam Erikui Vaštakui ir pirmas kirto paskutinių lenktynių finišo liniją.

Ir antrosiose istorinių automobilių lenktynėse sėkmė lydėjo vakarykštį jų laimėtoją G. Drukteinį, kuris visas tris dienas kovėsi dviem frontais.

Gedas ir vėl aplenkė itin atkakliai jam besipriešinusį Dovilą Čiutelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją