Be to, tarp 5 ekspozicijos salių, kursuoja elektromobiliai ir hibridiniai automobiliai – galima tiek pačiam sėsti prie vairo, tiek ir patogiai įsitaisyti keleivio vietoje ir nuvykti prie reikiamos salės.

Šeimininkai pirmų pristatymų teisę užleido svečiams – nieko keista, žinant, kad pirmoji prezentacija (BMW ir „Mini“) įvyko dar 7.30 val. ryte. Bavarų stende didžiausia naujiena – atviras BMW 2 serijos kabrioletas. Šalia įsikūrę „Mini“ parodė penkių durelių „Mini Cooper“ – pasirinkimas tiems, kurie ieško praktiškesnio britų mažylio. Tačiau kur kas labiau akį traukė stilingas „Mini Superleggera Vision“ – žinoma, tai tik itin futuristinė koncepcinė versija, tačiau tikrai efektinga.

Japonų „Toyota“ ir „Lexus“ markės taip pat nestokojo naujienų – pirmieji parodė įspūdingą trijų durelių koncepcinį „C-HR“ SUV ir kupė hibridą, kuris neabejotinai po metų kitų, žinoma, ne tokiu išraiškingų formų, bus pradėtas gaminti. O „Lexus“ stende ne tiek akį traukė Lietuvoje jau matytas „Lexus NX“ ar mums dar nematytas kupė „Lexus RC“, kiek prie jų stovinčios ir kosminiais ženklais bendraujančios įspūdingo ūgio merginos.

O ryte daugiausiai smalsuolių – prie „Volkswagen“ grupės automobilių. Nufotografuoti automobilį be smalsuolio šalia – praktiškai misija neįmanoma. Nieko keisto – europiečiai ir ne tik jie itin smalsiai apžiūrinėjo vienu metu debiutavusius naująjį „Volkswagen Passat“ ir jo universalo versiją. Ne ką mažiau smalsuolių buvo ir prie padidinto pravažumo universalo „Volkswagen Golf Alltrack“.

Maloniai nustebino naujoji „Škoda Fabia“ – ryškios ir dinamiškos spalvos, dinamiškos linijos, tik salonas atrodo ne taip žaismingai, bet užtat pasižymintis puikia ergonomika ir neblogomis apdailos medžiagomis. Ir, kaip visada, prie mažojo „Škoda“ vairo galima įsitaisyti itin patogiai – retas gamintojas turi tokį patogų reguliavimą.

Akivaizdu, kad „Audi“ ženklas užbūręs ne tik lietuvius – šios markės stende taip pat itin tiršta. Čia didžiausios naujienos – atnaujintas „Audi A6“, atvira „Audi TT“ versija ir dailus koncepcinis modelis „Audi TT Sportback“.

Artėjant vidurdieniui atėjo ir šeimininkų eilė parodyti, ką turi – matant, kiek uždengtų naujienų jų stenduose, aišku, kad prancūzų gamintojai kuklintis nesiruošia. Apie tai – vėlesniuose reportažuose iš Paryžiaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)