Kol vertinimo komisijos nariai įtemptai ruošiasi Druskininkuose ir kurorto apylinkėse po kelių dienų prasidėsiančiai bandymų stovyklai, suaktyvėjo DELFI skaitytojai, renkantys antrosios pagal svarbą nominacijos – „Tautos automobilio 2016“ – laureatą.

Be tradicinių apdovanojimų konkurse dalyvaujantiems automobiliams, kurių šiemet tikrai gausu – net 38 – nemenko dėmesio susilaukė ir naujausia „Optimalaus pasirinkimo“ nominacija, su kuria konkurse debiutuoja renginio partnerių gretas šiemet papildęs Šiaulių bankas.

Taip pavadintą bankininkų apdovanojimą pelnys praktiškiausias naujas automobilis.

Nominacijos steigėjas jau atrinko ir paskelbė aštuonis automobilius, pretenduojančius į garbingą „Optimalaus pasirinkimo“ titulą. Tai „Fiat 500“, „Hyundai i20“, „Honda Jazz“, „Mazda CX-3“, „Opel Astra“, „Peugeot 208“, „SsangYong Tivoli“ ir „Suzuki Vitara“.

Savo balsą už „Optimalaus pasirinkimo“ nominantus gali atiduoti ne tik Šiaulių banko klientai, bet ir visi lankytojai šio banko feisbuko paskyroje dar dvi savaites - iki lapkričio 27 dienos.

Nuo pat balsavimo pradžios, vienas kitą lenkdami, dėl pirmosios vietos aršiausiai rungiasi „Mazda CX-3“ ir „Opel Astra“, tačiau šiandien dar negalima tvirtinti, jog laimės vienas iš dabartinių lyderių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)