Keturi klaipėdiečiai – Redas Navalinskas, Vaidotas Mitkus, Karolis Gedgaudas ir Artūras Radinis 1000 km lenktynėse nesitaikys su statistų vaidmeniu.

„Mes iš Klaipėdos ir tuo didžiuojamės, todėl savo fotosesijai ir pasirinkome miesto centrą“, – sakė vienas pilotų R. Navalinskas.

Komanda gali parodyti ne tik gražias merginas gražiausiame Lietuvos mieste, bet ir rezultatus.

Pastaruosius trejus metus komanda puikiai pasirodydavo su „BMW 325i“ automobiliu ant savo A3000 klasės nugalėtojų pakylos laistydavosi šampanu, tad šiemet kelti prastesnius tikslus būtų gėdinga.

„Tikimės savo klasėje nugalėti, o bendroje įskaitoje patekti į dešimtuką. Dėl to daug dirbome viso sezono metu“, – kalbėjo R. Navalinskas.

Visą sezoną komandos sportininkai treniravosi tiek individualiai, tiek visi kartu. Baltijos ilgų nuotolių lenktynių čempionate klaipėdiečiai pasirodė puikiai. Du podiumai, iš kurių vienas iškovotas per didžiules pastangas.

Lenktynių Kačerginės Nemuno žiede išvakarėse „BMW 325i“ variklis tiesiog „užkalė“ Komanda mažiau nei per 12 valandų sugebėjo rasti kitą, sulakstyti iki Klaipėdos, pakeisti variklį, o 4 valandų lenktynėse ir nugalėti.

„Mes daug ir sunkiai treniravomės dėl šių lenktynių. Palanga yra pagrindinis, prestižiškiausias ir matomiausias renginys Lietuvoje, čia geriausia atmosfera ir labiausiai norisi nugalėti“, – pasakojo klaipėdietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)