Gamintojo teigimu, nuo pat debiuto „Jeep Grand Cherokee“ įkūnijo laisvės, autentiškumo, nuotykių ir aistros vertybes – visa tai atspindi ir naujosios kartos modelyje.

Naujas „Grand Cherokee“ išorės ir vidaus dizainas – vienas ryškiausių ir greičiausiai pastebimų naujojo modelio pokyčių, lyginant su jo pirmtaku. „Grand Cherokee“ turi naujus biksenoninius priekinius žibintus su LED dienos šviesos žibintais (DRLs), naujo dizaino ratus ir gali pasigirti unikaliais vidaus bei išorės spalvų deriniais.

Konkurse „Metų automobilis 2014“ dalyvaujantis „Jeep Grand Cherokee“ yra tarsi itališkų genų turintis amerikietis – jame montuojamas „Fiat“ kompanijos sukurtas dyzelinis V6, 3.0 l/250 AG turbininis variklis. Šios versijos kaina siekia 194 272 Lt.

„Tautos automobilį 2014“ renka DELFI skaitytojai

Šiemet pirmą kartą konkursų istorijoje informaciniu „Metų automobilis 2014“ partneriu tapo pagrindinis šalies naujienų portalas DELFI. Specialioje rubrikoje „Metų automobilis 2014“ skaitytojai gali pirmieji sužinoti rinkimų naujienas, susipažinti su visais konkurse dalyvaujančiais automobiliais, žiūrėti jų fotogalerijas ir video pristatymus.

DELFI skaitytojams patikėta ir itin atsakinga užduotis – iš 35 konkurso dalyvių išrinkti vieną, kuris bus pripažintas „Tautos automobiliu 2014“. Šių metų balsavimo naujiena ta, kad kiekvienas rinkimų dalyvis savo balsą galės atiduoti sau patogiu būdu – prisijungiant per DELFI, „Facebook“, „Twitter“, „Google“ arba „Yahoo“ paskyras.

Trys DELFI skaitytojai, turintys geriausią intuiciją ir balsavimo metu įspėję nominacijos „Tautos automobilis 2014“ nugalėtoją, bus apdovanoti specialiu prizu – „Continental“ padangų komplektu.

Balsuoti galite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)