Susižavėjimo šūksniais palydėtas „Opel Kadett“, paverstas akvariumu – seną automobilį, iki stogo pripildytą vandens, vairavo naro kostiumu vilkintis vairuotojas su akvalangu. Vietos gyventojai rikiavosi į eilę ir mėgino savo laimę per stoglangį įmerkta meškere sužvejoti prizus. O jų būta net labai provokuojančių...

Ne mažiau entuziastingai pora dešimčių žiūrovų čiupo virvę ir mėgino iš vietos pajudinti elektromobilį „Mitsubishi“, kurio vairuotojas buvo užspaudęs stabdžius. Energija ir azartas tiesiog liejosi per kraštus, tad priversti automobiliuką judėti paskutinę minutę sutrukdė tik nutrūkusi virvė.

Vakaro kulminacija tapo dviejų motoakrobatų pasirodymas. Profesionalų valdomiems motociklams, regis, negaliojo jokie Žemės traukos dėsniai: dviratės transporto priemonės skriejo vos vienu ratu liesdamos asfaltą, sukosi didžiuliu greičiu paskui save palikdamos degančių padangų dūmų stulpus. Įspūdingą šou stebėjo net ir suintriguoti gretimų daugiaaukščių gyventojai.

Kelionę beveik baigiantys Baltijos šalių geriausio automobilio rinkimų dalyviai buvo išsirikiuoti prie pat mokslų centro AHHAA, kuriame net šokią dieną knibžda lankytojai. Šie nepraleido progos iš arčiau apžiūrėti visų naujutėlių „TopGear“ apdovanojimų 2015“ dalyvių.

Tuo metu tarptautinės komisijos narių laukia bene atsakingiausias žingsnis – užpildyti balsavimo biuletenius, o balsų skaičiavimo komisijai suvesti rezultatus. Šie paaiškės jau spalio 9-ąją Taline.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją