Šiemet tokių vizitų sąrašą pirmasis pradėjo Italijos ambasadorius Lietuvoje Stefano Taliani De Marchio, penktadienio popietę apsilankęs laikinajame „ENEOS 1006 km lenktynių“ miestelyje.

Garbingą svečią pasitiko VšĮ „Promo events“, rengiančios šias lenktynes nuo pat pirmųjų, vykusių 2000-aisiais, direktorius Darius Jonušis.

Kadangi Italijos ambasadorius - buvęs lenktynininkas, S. De Marchio ir lenktynių organizatorius D. Jonušis, praeityje irgi garsinęs Lietuvos vardą greičiausiose Europos trasose, greitai rado bendrą kalbą.

D. Jonušis supažindino svečią su šių lenktynių, pagrįstai vadinamų didžiausiomis ir prestižiškiausiomis Baltijos šalyse, istorija ir tradicijomis, pasidžiaugė, kad jose kasmet dalyvauja ne tik greičiausieji šalies lenktynininkai, bet ir pajėgūs užsienio sportininkai.

Italijos ambasadorius Lietuvoje Stefano T. De Marchio neatsispyrė magiškai lenktynių traukai ir pats prie „Alfa Romeo“ vairo apsuko keletą „ENEOS 1006 km lenktynių“ trasos ratų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)