Tai yra komercinio „NV200“ elektrinė versija, kuri nemažai techninių sprendimų paveldėjo iš anksčiau pasirodžiusio „Leaf“ elektromobilio. Automobilyje sumontuotas 80 kW elektros motoras.

Elektrinis furgonas su įkrautais akumuliatoriais gali nuvažiuoti iki 170 km, o maksimalus jo greitis siekia 120 km/val. Vis dėlto ne greitis yra didžiausias šio modelio privalumas. „NV200“ vertinamas už talpumą, o ir elektrinė versija tuo pasižymi – krovinių skyriuje galima sutalpinti net 2100 l. Kadangi akumuliatoriai įtaisyti ties automobilio grindimis, bagažo skyriuje galima vežti net ir 2,04 m ilgio krovinį. Transformavus galines sėdynes galima vežti ir 2,8 m ilgio krovinį.

„Nissan e-NV200 Evalia“ Lietuvos rinkoje kainuoja nuo 106 565 Lt.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)