Marius yra „Volkswagen Passat“ gerbėjas, nes, kaip pats sako, su šiuo modeliu jį sieja ilgalaikiai santykiai. „Iš tiesų tai ne aš pasirinkau „Passat“, o jis mane pasirinko. Taip jau išėjo, kad iki šiol visą laiką važinėjau „Volkswagen“ markės automobiliai. Tačiau ši ištikimybė – tik dėl pinigų stygiaus“, – atsidūsta aktorius.

Jeigu staiga užsitikrintų visišką finansinę laisvę arba laimėtų solidžią pinigų sumą loterijoje, Mariaus akys kryptų „Lexus“ pusėn. „Per „TopGear“ apdovanojimus“ išbandžiau ir „Lexus NX 300h“ – labai patiko, šaunus automobilis. Jooo, tokio norėčiau, – ilgesingai nutęsia jis. – Jeigu rinkčiausi naują, atsižvelgčiau, kad automobilis būtų ekonomiškas, gražus, greitas ir talpus. Nes reikia galvoti ne tik apie save, bet ir apie šeimą.“

M. Repšys tikina esąs itin ištikimas vairuotojas – pirkdamas mašiną žino, kad ją vairuos bent 10 metų. Šiuo metu automobilių gamintojų paskelbtos intensyvios varžybos technologijų srityje jauną vyrą šiek tiek gąsdina.

„Nežinau, ar po penkerių metų tos technologijos nepradės gesti, – susimąsto pašnekovas. – Ir mano dabartiniame „Passat“ kartais liukas savaime pats ima ir atsidaro. Arba staiga įsijungia kondicionierius. Tai kas gali atsitikti ateityje, jeigu visos tos technologijos ims gesti?“

Praktiškumas – bene pagrindinis kriterijus, nulemiantis aktoriaus simpatijas automobiliams. Iš 17-kos „TopGear“ apdovanojimų 2015“ dalyvių Mariui bene didžiausią įspūdį paliko BMW M4 kabrioletas: „Jis sužavi daugelį žmonių, atėjusių apžiūrėti automobilių. Tačiau reikia įvertinti ir kainą – beveik 300 tūkst. litų. Pagal šį parametrą itin patrauklus ir praktiškas atrodo „Renault Twingo“, įkainotas dešimt kartų mažiau nei M4“.

O arklio galios? „150 AG būtų per akis. Štai dabartinis mano automobilis turi 90 AG. Aišku, visada norisi daugiau. Prie greičio juk priprantama. Bet aš labai stengiuosi būti drausmingas vairuotojas. Vos gavęs vairuotojo pažymėjimą prieš 12 metų padariau avariją, sudaužiau svetimą automobilį – man tai liko gera pamoka visam gyvenimui“, – atviravo M. Repšys.

„TopGear“ apdovanojimų 2015“ dalyviai spalio 7-ąją vis dar keliaus po Latviją, o spalio 9-ąją 1300 km žygis baigsis Estijos sostinėje Taline. Čia bus paskelbtas Baltijos šalių metų automobilis ir dešimties nominacijų nugalėtojai.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)