Viena favoričių laikomai „General Financing – Autopaslauga“ komandai 1000 km lenktynėse atstovaus Benediktas Vanagas bei broliai Nemunas ir Nerijus Dagiliai. Būtent pastarasis pilotas sėdėjo prie automobilio vairo „Super sprint“ rungtyje.

Antroje vietoje liko lenkiška „Banymotorsport“ komanda su „Alfa Romeo 156“, trečią užėmė „Techninis projektas racing“ ekipa su „Mitsubishi Lancer EVO 9“.

Prieš „Super sprint“ varžybas iškilmingai atidaryta iki šeštadienio vakaro truksianti automobilių sporto šventė. Vytauto gatvėje susirinkusi publika galėjo iš arti apžiūrėti dalyvių paradui išsirikiavusius sportinius automobilius, pabendrauti su jų pilotais ir inžinieriais, susipažinti su pagrindinėse lenktynėse startuosiančiomis komandomis bei pasilinksminti šventiniame koncerte.

Ketvirtadienį 1000 km lenktynių dalyviai taip pat išmėgins trasą pirmose treniruotėse, paaiškės „Mini žiedo“ lenktynių kvalifikacijos ir Lietuvos traukos („drag“) lenktynių čempionato nugalėtojai, savo automobilius pademonstruos „Porsche“ klubo atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)