Nors iš išorės komandos „BMW M3 Silhouette“ primena pernykštį, tačiau šiemet automobilis gerokai patobulintas. Variklio galia pasiekė 400 AG, pagerintas aušinimas, tiksliau veikia elektronika.

„Pernykštės problemos su pavarų dėže jau išspręstos. Gedimas pernai mums kainavo pergalę, todėl šįkart atvykome dar geriau pasiruošę. Palangos lenktynės labai sudėtingos, čia gali laukti įvairių netikėtumų, bet mes sau keliam pačius didžiausius tikslus. Žinoma, į Lietuvą atvykstame ne tik lenktyniauti. Ši puiki šalis tapo ir mūsų kasmetinių atostogų vieta, čia susiradome daug gerų bičiulių“, - lenktynių atidarymo metu kalbėjo Steve'as Vanbellingenas.

Ketvirtadienį komanda prasidėjo oficialias treniruotes, penktadienį automobilis ir lenktynininkai dar pratinsis prie trasos, o popiet vyksiančioje kvalifikacijoje stengsis iškovoti pirmą poziciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją