Jiems įkandin seka „Mojo Lounge Racing by JR Motorsport“ ekipa su „BMW M3 Silhouette“. Gerą tempą demonstruoja ir „Radical SR5“ vairuojanti GSR komanda – jie šiuo metu treti. Varžybų favoritu laikytas „Aquila SR1“ automobilis dėl techninių bėdų bei pasibaigusio kuro problemų važiuoja tik trečiajame dešimtuke.

Pirmosios lenktynių dalies metu trasoje netrūko incidentų. Rimčiausias iš jų nutiko svečiams iš Latvijos. „TVA Racing“ komandos lenktynininkas vienoje iš pavojingiausių trasos vietų nesuvaldė lenktyninio BMW automobilio ir rėžėsi į greta kelio esančius atitvarus. Pastarieji po smūgio nukentėjo, todėl lenktynių organizatoriams prireikė nemažai laiko, kol jie galėjo tęsti lenktynes. Visą šį laiką dalyviai ratus suko už saugos automobilio. Netrukus kitoje trasos vietoje automobilį apgadino ir trasoje sustojo kitas BMW, vairuojamas Dainiaus Matijošaičio.

„Porsche 911 GT3 Cup S“ pilotas Benediktas Vanagas teigė, jog jo komanda pasirinko tinkamą strategiją pirmajai lenktynių daliai:

„Lenktynių pradžioje išlošėme pasirinkę padangas, o pirmus du keitimus ir vieną kuro pylimą atlikome esant saugos automobilio fazei. Išnaudoję progas, dėl to sutaupėme daug laiko. Vis dėlto trečiasis pasikeitimas įvyko ilgiau nei planavome, o tai kainavo brangių sekundžių. Dėl to esame šiek tiek nepatenkinti, bet stengsimės to daugiau nekartoti“, - kalbėjo lenktynininkas.

Stebėkite lenktynes gyvai!
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)