Pigesnių bilietų kiekis – ribotas

Liepos 16 - 18 dienomis Palangoje vyks didžiausias lenktynių festivalis Rytų Europoje – „ENEOS 1000 km“ lenktynės.

Šioje greičio ir azarto fiestoje dalyvauja gausybė sportininkų iš visos Europos: Didžiosios Britanijos, Olandijos, Belgijos, Rusijos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos ir, žinoma, Lietuvos.
Šis renginys pritraukia šimtatūkstantines žiūrovų minias, o lenktynių transliaciją stebi bemaž milijoninė žiūrovų auditorija.

„ENEOS 1000 km“ lenktynės unikalios savo programa, kadangi nuo ketvirtadienio prasidėjęs renginys tęsiasi iki pat šeštadienio vakaro. Jau varžybų atidarymas Palangos centre, Vytauto g., kur vyksta ir „Blue Sheep Super Sprint“ lenktynės, pritraukia tūkstančius žiūrovų. Iš karto po atidarymo veiksmas keliasi į trasą Palangos – Kretingos – Klaipėdos kelių sankirtoje. Tai unikali trasa Baltijos šalyse, nes sportininkai lenktyniauja bendrojo naudojimo keliais, kurie tampa lenktynių trasa tik savaitei.

Specialiai renginio žiūrovams po stogu bus įrengta lenktynių stebėjimo zona, kurioje iki pat šeštadienio galėsite stebėti ne tik 1000 km lenktynes, bet ir Mini žiedo, Istorinių automobilių, Porsche klubo, „Drag“ bei mechanikų bėgimo lenktynes, ketvirtadienį bus galima pamatyti gausybę išskirtinių patobulintų automobilių. Žiūrovų laukia daug atrakcijų, visas tris dienas vyks koncertai.

Naujiena lietuviško autosporto istorijoje – „Pitwalk“ ir „Gridwalk“

„Pitwalk“ - tai puikus būdas iš arčiausiai pamatyti lenktynes ir pajusti jų atmosferą. Visi įsigiję specialius bilietus galės įeiti į „pit“ zoną, kur sportininkai ruošiasi lenktynėms. Iš čia sportiniai automobiliai išvažiuoja į trasą. Tik čia galima iš arčiausiai pamatyti, ką komandos veikia paskutinėmis minutėmis prieš išvažiuojant į trasą, kaip lenktynininkai ir jų komandos ruošiasi varžyboms, pajausti lenktynių jaudulį, iš labai arti pamatyti automobilius.

Veiksmas: liepos 16 d. 13:30-13:55 ir liepos 17 d. 17:20-17:40
Trukmė: 20-25 min.
Numatomas žmonių skaičius: iki 50

„Gridwalk – tai geriausia galimybė pamatyti iš arti visus lenktynių dalyvius prieš startą išsirikiavusius lenktynių trasoje. Tai vienintelis būdas pajusti tikrą priešstartinį jaudulį ir apžiūrėti visus automobilius, komandas, mechanikus ir lenktynininkus besiruošiančius lenktynių startui, pastovėti lenktynių trasoje, kur iš karto po to jau lėks visi lenktynių dalyviai.

Veiksmas: liepos 18 d. 11:20-11:50
Trukmė: 30 min.
Numatomas žmonių skaičius: iki 300

„BIPLAN“ vasaros koncertas „ENEOS 1000 km“ metu

Lenktynių organizatoriai „ENEOS 1000 km“ lenktynes nori paversti tris dienas trunkančiu didžiuliu festivaliu, todėl šiemet bus surengti net trys didžiuliai koncertai.

Liepos 16 d. 21.00 val. „ENEOS 1000 km“ lenktynių didžiojoje scenoje koncertuos populiarioji roko grupė „BIPLAN“, šiais metais švenčianti dvidešimties metų jubiliejų. Koncerte skambės visų laikų geriausios dainos.

„Visi keliai veda prie jūros!“ - kviečia grupė „BIPLAN“. 
Prieš ją, nuo 19.00 val. koncertuos Aistė „BrokenLeg“ ir grupė.

Dar negirdėtos BIX dainos

Liepos 17 d., 21.00 val. „ENEOS 1000 km“ lenktynių didžiojoje scenoje koncertuos legendinė roko grupė BIX, kuri, kaip visada, ruošia tikrą bombą! Beveik metus studijoje prakaitą liejanti grupė, kuria naują, brandžiausią savo istorijoje albumą, kurį savo gerbėjams žada pristatyti jau šį rudenį. „ENEOS 1000 km“ lenktynių didžiojoje scenoje žiūrovų laukia ypatingas koncertas, seno pagerbimas ir naujo gimimas. BIX sugros savo visų laikų didžiausius hitus ir, aišku, su didžiausiu jauduliu bei džiaugsmu padovanos publikai kelias naujas, niekur negirdėtas dainas, iš neužilgo pasirodysiančio naujo BIX albumo.

„Pagaliau mes išnešiojome ir su skausmu ir džiaugsmu gimdome tai, ką pavadinčiau tyru, jausmingu, ekologišku roku. Mūsų daugiametė muzikinė patirtis leidžia kurti brandžius kūrinius ir tas mus džiugina, tikiuosi džiugins ir nustebins klausytojus," – sako BIX lyderis Saulius UrbonavičiusSamas“.

Prieš BIX, 19.00 val. koncertuos grupės „Mankur“ ir „Bigsuras“.

Džordanos Butkutės gyvo garso koncertas „Geriausi renkasi geriausius!”

„ENEOS 1000 km“ lenktynės, didžiausias lenktynių festivalis Rytų Europoje, kviečia į vienintelį ir nepakartojamą šių dienų scenos karalienės Džordanos Butkutės šou „Geriausi renkasi geriausius!“. Koncerto organizatoriai specialiai šiam šou įrengs sceną, gamins įspūdingas dekoracijas, ieškos unikalių techninių sprendimų kūrybinėms idėjoms įgyvendinti.

„Programoje skambės laiko patikrintos, geriausios Dž.Butkutės dainos ir ne tik tai. Džordana nestovi vietoje ir yra pasiruošusi pradžiuginti savo gerbėjus ne vien superhitais, bet ir naujomis, dar niekur neskambėjusiomis dainomis,“ - sako Dž. Butkutės sutuoktinis ir vienas iš šou „Geriausi renkasi geriausius!” organizatorių Elegijus Strasevičius.

Kad Dž.Butkutė parako turi į valias, gerbėjai galėjo įsitikinti jos turo „Nesudeginta ant laužo“ metu. Novatoriška scenografija, didelis dėmesys detalėms, amą gniaužiantis šviesos ir garso rokenrolas sukėlė ant kojų didžiausias šalies arenas ir sulaukė pačių geriausių vertinimų, o bilietai į visus turo koncertus buvo išgraibstyti.

Ką Džordana pademonstruos per šou „Geriausi renkasi geriausius!“, paaiškės liepos 18 d. „ENEOS 1000 km“ lenktynių didžiojoje, specialiai šiam koncertui įrengtoje scenoje.

Pigiausi bilietai į liepos 16 lenktynes su „Biplan“ koncertu kainuoja 5 eurus. Tiek pat kainuoja ir bilietas į liepos 17 d. lenktynes ir „BIX“ koncertą. Šeštadienio, liepos 18 dienos bilietas su Džordanos Butkutės koncertu kol kas kainuoja 7 eurus.

Bilietas visam savaitgaliui, į kurį įeina galimybė lankytis „ENEOS 1000 km“ lenktynėse ir stebėti visų trijų dienų koncertus, kainuoja 15 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją