Kaip ir 2012-aisiais, taip ir šiemet „Porsche“ gerbėjai į Palangą atvyko ne tik parodyti savo eikliųjų „žirgų“ žiūrovams, bet ir patys pasivaržyti. Ketvirtadienio pavakarę po „1000 km lenktynių“ treniruotės trasą okupavo 20 „Porsche“ automobilių. Tai – šios markės gerbėjus Lietuvoje vienijančio klubo organizuojamas „Race attack“ renginys.

Lietaus nuplautoje trasoje buvo galima pamatyti įvairių šios markės modelių – nuo skirtingų modifikacijų 911 iki SUV klasės visureigio „Cayenne“.

Pirmoje važiavimų sesijoje, kurios dalyviams teko ir lietaus išbandymas, geriausią trasos rato įveikimo laiką pademonstravo Aurelijus Rusteika (1 min. 42.574 sek.). Antras buvo Marius Bartkus (1 min. 43.643 sek.), trečią geriausią rezultatą pasiekė Almantas Stankevičius (1 min. 43.983 sek.)

„Porsche“ automobilių vairuotojams trasa darsyk bus užleista penktadienį, nuo 15.40 iki 16.40 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją