„Partnerystė su 1000 km lenktynėmis yra simboliška: numeris vienas Lietuvoje naujienų portalas ir numeris vienas lenktynės Lietuvoje turi ne tik bendrą lyderio savybę, bet ir parodo, kad dviejų lyderių bendradarbiavimas gali sukurti kokybiškai naują turinį ir lenktynių dalyviams, ir žiūrovams. Džiugu, kad galime kartu su lenktynių organizatoriais „Promo events“ pradėti draugystę nuo reikšmingo kokybinio pokyčio 1000 km lenktynėse – DELFI specialiai šioms lenktynėms sukūrė atskirą 1000 km lenktynių rubriką, kuri turėtų pradžiuginti visus lenktynių fanus“, - teigia DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.

Naujojoje lenktynių rubrikoje DELFI lankytojai galės sekti visų klasių automobilių lenktynių rezultatus gyvai, matyti detalią komandų informaciją, ras renginių tvarkaraščius bei lenktynių grafikus, galės naršyti gausias fotogalerijas, o taip pat čia pat galės stebėti vaizdo transliaciją gyvai iš lenktynių šeštadienį, liepos 13 d., nuo 11.45 iki 22 val.

DELFI profesionalių sporto, auto, pramogų, TV ir foto žurnalistų komanda visų lenktynių metu rengs specialias medžiagas, reportažus, straipsnius ir iš pačių lenktynių, ir iš įvairių lenktynių renginių vietų, tad skaitytojai tikrai ras sau naudingos ir įdomios informacijos tiek naršydami DELFI savo kompiuteriuose, tiek ir mobiliuosiuose telefonuose bei planšetėse.

Tiesioginė vaizdo transliacija iš lenktynių - liepos 13 d., šeštadienį nuo 11.45 iki 22 val.
"Porsche 911 GT3 Cup S“ automobilis (Asmeninio archyvo nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)