„Renginio atidarymo paradas ir ši sprinto rungtis AB „Volfas Engelman“ priklausančio prekės ženklo „Dynami:t Vitamin Energy“ vardu pavadinti neatsitiktinai, - sako „ENEOS 1000 km lenktynes“ rengiančios bendrovės „Promo Events“ direktorius Darius Jonušis. – Galime tik pasidžiaugti mus siejančiomis giliomis bendradarbiavimo tradicijomis su „Volfas Engelman“, kuriai teko ne tik atsakingos ir įpareigojančios pagrindinės renginio gėrimų tiekėjos pareigos, bet ir garbė į didžiausias maratonines lenktynes deleguoti savo komandą“.

„ENEOS 1000 km lenktynėse“ startuosianti „Dynami:t Energy“ komanda – tai laiku ir vietoje atsidūrę draugai ir kolegos: bendrovės „Volfas Engelman“ marketingo vadovas Mantas Matukaitis ir svarbių klientų vadovas Tadas Aganauskas, jauna „benzingalvė“ Aistė Antanaitytė, kuriai šis vasaros maratonas Palangoje bus tik antrasis, bei viešnia iš tolimosios Australijos Molly Taylor, kuri debiutuos šiose lenktynėse ir kurios dėka sportininkų atstovaujamų šalių geografija išsiplės net iki tolimojo kontinento.

Nors australė nėra tikra žiedinių lenktynių specialistė, tačiau Molly jau gana patyrusi ralio trasose. 27-erių M. Tailor lenktyniauja jau devyneri metai, kaip profesionali lenktynininkė dalyvavo pasaulio ralio čempionate, o pernai „Junior WRC“ pasaulio čempionato įskaitoje užėmė puikią šeštąją vietą.
Metais anksčiau FIA rengtoje Europos ralio čempionato moterų įskaitoje Molly iškovojo pirmą vietą.

Dar vienas neatskiriamas vasaros atributas – lietuviški ledai „Aurum“. UAB „Iceco“ komercijos direktorius Mantas Šalauskas džiaugiasi, kad jau penkerius metus iš eilės įmonė turi galimybę dalyvauti greičio fiestoje Palangoje, lydėti lenktynininkus prie starto linijos ir džiuginti ledais lenktynių dalyvius ir svečius.

„Karštą vasarą ledai ar gurkšnis šalto gėrimo, žinia, gaivina bei skaidrina nuotaiką, bet vien jų į Palangą susirinkusiems „ENEOS 1000 km lenktynių“ dalyviams maža. Tačiau niekas neturi nė menkiausio pagrindo būkštauti, jog liks alkani ar jaus troškulį“, - sako dar vieno lenktynių partnerio, sostinės viešbučio „Karolina“, kuriam patikėta organizuoti svečių maitinimą, direktorė Lilijana Majauskienė.

Pasak direktorės renginio organizatoriai labai atsakingai žiūri į lenktynių dalyvių ir žiūrovų maitinimą, kuriam čia keliami ypatingi reikalavimai. Todėl nelengva buvo įgyti griežtų, o kartu ir reiklių Palangos veterinarinės tarnybos atstovų pasitikėjimą.

Prekybinę erdvę „Karolinos“ vadovai išdalijo į „paddock” zoną, VIP ir lenktynių klubus ir aikštę prie scenos.

„Karolinos” partneriai iš „Žemyn upe” išskleis savo prekybines palapines prie trasos posūkio nuo Klaipėdos pusės, o „Perkūnkiemis plius”, „Via Baltica” ir restoranas „Tėvynė” pateiks renginio svečiams itin gausų lietuviškų nacionalinių patiekalų asortimentą.

Lenktynių klube dominuos „namų” virtuvės patiekalai, išskirtinio skonio šašlykas, kuriuos gamins „Karolinos” virtuvės meistrai.

Prekybinėje aikštėje bus galima pasmaguriauti ir virtais kukurūzais, išskirtinėmis sriubomis, „suktomis” bulvėmis, konditerijos gaminiais, kibinais ir garsiaisiais Palangos čeburekais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją