Eneos 1000 km lenktynės

150 straipsnių

Iki tradicinių, jau septynioliktus metus iš eilės Palangoje rengiamų žiedinių lenktynių maratono liko kiek daugiau nei du mėnesiai, o šio renginio organizatoriai nenustoja stebinti. Paskelbta dar viena naujovė, kuri laukia šių metų lenktynėse ir kuri privers nustebti ne vieną vyrą.

Kai daugelis automobilių sporto gerbėjų, varžybų organizatorių bei pačių lenktynininkų įvairiose metų laureatų apklausose dar mini ir su didžiausia nostalgija prisimena 16-ąsias „Eneos 1000 km lenktynes“, jų rengėjai jau dairosi į ateinančią vasarą ir jos viduryje Palangoje vyksiantį septynioliktąjį...

Šešioliktosiose „Promo events“ surengtose tarptautinėse maratoninėse, „ENEOS 1000 km lenktynėse“, vykusiose 2015 m. liepos 15 - 18 d.d. Palangoje, dalyvavo 44 komandos iš aštuonių valstybių - Lietuvos, Latvijos, Estijos, Švedijos, Vokietijos, Belgijos, Olandijos ir Didžiosios Britanijos.

„ENEOS 1000 km“ lenktynių išvakarėse Simas Juodviršis įgavo naujos patirties. Pasaulio ir Europos kartingų čempionas sudaužė pirmąjį savo žiedinių lenktynių automobilį. Per būsimą jauno ir talentingo sportininko karjerą tokių dar bus ne vienas ir ne du, bet šis tikriausiai įsimins ilgam. Iki galo ne...

„ENEOS 1000 km“ lenktynių išvakarėse Simas Juodviršis įgavo naujos patirties. Pasaulio ir Europos kartingų čempionas sudaužė pirmąjį savo žiedinių lenktynių automobilį. Per būsimą jauno ir talentingo sportininko karjerą tokių dar bus ne vienas ir ne du, bet šis tikriausiai įsimins ilgam.