Antras finišo liniją kirto „Autoverslas Racing Team“ ekipos sportininkas Andrejus Teras, su „Audi A4“ toje pačioje distancijoje sugaišęs 06,03 sek., o trečiąją vietą su „Radical SR8“ užėmė su Ispanijos vėliava lenktyniaujančios Daliaus Steponavičiaus „Speed Factory Racing“ komandos lenktynininkas Konstantins Calko, antrajam prizininkui pralaimėjęs vos tris dešimtąsias sekundės.

Šių parodomųjų lenktynių esmė - ne tik kuo greičiau įveikti keliasdešimties metrų atstumą, bet ir stabdant nepralėkti "bazės". Pernai su šia užduotimi geriausiai susitvarkė Benedikto Vanago bei brolių Nemuno ir Nerijaus Dagilių komanda, tąkart nugalėtojai užtruko 5,70 sek.

„Sparti Reklama racing team“ komanda 1000 km lenktynėse dalyvauja jau trečius metus iš eilės. Prieš dvejus metus ši komanda sprinto rungtyje buvo antra, praeitais metais liko ketvirta.

2.0 l, 230 AG, 480 Nm variklį turintis „BMW 120D“ šeštadienį vyksiančiose 1000 km lenktynėse varžysis D klasėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)