„Mes tikrai nebūsime paskutinės ir gale nesivilksime. Manau, kad tikrai esame pajėgios kovoti dėl prizinės vietos savo klasėje“, – sako viena iš lenktynininkių.

Tiesa, kokia tai klasė taip pat kol kas neatskleidžia. Šiuo metu vyksta paskutiniai automobilio paruošimo darbai. Tai bus galiniais ratais varomas 285 AG ir 360 Nm sukimo momentą išvystantis automobilis. Ruošiant automobilį varžyboms komandos tikslas buvo ne pasiekti kuo didesnę galią, bet automobilį padaryti kaip galima patikimesnį.

Įdomu tai, kad merginos pasiryžusios surinkti ir visą aptarnaujantį personalą, sudarytą tik iš dailiosios lyties atstovių: nuo komandos vadovės iki paprastos mechanikės. Kol kas tai didžiausias šios trijulės iššūkis – rasti kvalifikuotų merginų, sugebančių aptarnaujanti sportinį automobilį, labai sunku. Ekipažas dairosi net į kaimynines šalis, tačiau tiki, kad iki Palangoje prasidėsiančių lenktynių visa komanda bus suformuota.

„Mes įrodysime, kad ne tik vyrai gali vairuoti lenktyninį automobilį ir ne tik vyrai gali jį aptarnauti,“ - sako lenktynininkės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)