Tobulėjant visuomenei, vystantis technologijoms, įmonė taip pat turi tobulėti ir savo veikloje naudoti naujausias technologijas, todėl mes didelį dėmesį skiriame darbuotojų mokymui ir kvalifikacijos kėlimui, kas skatina motyvacijos augimą ir didina darbinės veiklos vertę ir darbo našumą, garantuoja įmonės darbuotojų reikiamo kvalifikacijos lygio palaikymą.

Kiekvienais metais mūsų pagamintos trikotažo medžiagos yra tikrinamos ir atnaujinamas sertifikatas pagal OEKO-TEX 100 standartą, kurį atlieka Vokietijos Technologijos Institutas. Patikrinti tokie svarbūs trikotažo medžiagų ekologiniai rodikliai, kaip sunkiųjų metalų, formaldehido, pesticidų, aromatinių aminų, fenolių bei kitų kenksmingų priemaišų kiekiai bei nudažymo atsparumai. Remiantis atliktų tyrimų teigiamais rezultatais Vokietijos Technologijos Institutas suteikia OEKO-TEX sertifikatą II-ai produkcijos grupei – gaminiams besiliečiantiems su oda.

Tai užtikrina, kad mūsų trikotažo medžiagos neturi kenksmingų medžiagų, yra saugios vartotojams ir leidžia produkciją ženklinti etikete „Kenksmingoms medžiagoms patikrinta tekstilė pagal OEKO-TEX 100 standartą“.

Kiekvienais metais nuo 2002m dalyvaujame specializuotoje mados, stiliaus bei grožio parodoje „Moters pasaulis“, taip pat ir parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ taip pristatydami naujausias savo drabužių kolekcijas. Esame ne kartą laimėję tokius apdovanojimus, kaip „Sėkmingai dirbanti įmonė“, „Lietuvos metų gaminys“.

Publikuotas straipsnis yra parengtas įmonės ar organizacijos, kuri pateko į „Atsakingo‌ ‌požiūrio“‌ ‌apdovanojimus.