Dvi susijungusios Lietuvos verslo teisės advokatų kontoros – „DT LEGAL Džiolana Tarvainytė ir partneriai“ ir advokato Justo Vilio kontora tampa šio globalaus advokatų kontorų tinklo „ALIANT“ dalimi.

Remdamiesi išgrynintais globalaus tinklo veiklos principais, „ALIANT Tarvainytė Vilys Bitinas“ dirbs su įmonėmis, veikiančiomis Lietuvoje, ambicijų užsienio rinkose turinčiomis bendrovėmis ir tarptautiniais klientais, plėtojančiais verslą mūsų šalyje, taip pat su fiziniais asmenimis. Advokatai teiks plataus spektro teisines paslaugas įmonių, finansų, darbo, migracijos, nekilnojamojo turto, aplinkosaugos, mokesčių, intelektinės nuosavybės ir inovatyvių technologijų teisės srityse, taip pat verslo ginčuose šalies ir tarptautiniuose teismuose.

„Vadovaudamiesi aukščiausiais kokybės ir etikos standartais bei geriausios praktikos pavyzdžiais siūlome integruotas teisės paslaugas visuose verslo valdymo ir plėtros procesuose. Šį klientų poreikį svetur užtikrinti padės tų šalių teisės ekspertų tinklas, pajėgus operatyviai bendradarbiauti tarptautiniu mastu“, – sako advokatų kontoros „ALIANT Tarvainytė Vilys Bitinas“ vadovaujančioji partnerė Džiolana Tarvainytė.

Justas Vilys

„Šiandien, skaitmeninės transformacijos eroje, globalų verslą gali vystyti ne vien stambaus kapitalo įmonės. Pavyzdžiui, Lietuvoje pradėtas verslas atranda nišas skirtinguose pasaulio kraštuose. Ir norint, kad plėtra vyktų sklandžiai, reikia kokybiškų ir efektyvių teisinių paslaugų konkrečioje valstybėje. Klientų noras - gauti eksperto konsultaciją naujoje rinkoje greitai, iš patikimų rankų ir jaučiant, kad esi išties svarbus,“ – teigia advokatų kontoros partneris Justas Vilys.

„Mūsų kolegos yra sukaupę didelę patirtį įgyvendinant įvairių sričių verslo sandorius, įskaitant tarpvalstybinius teisinius projektus. Tai leidžia suteikti aukščiausio lygio paslaugas skirtingose rinkose“, – kalba advokatas dr. Audrius Bitinas, „ALIANT Tarvainytė Vilys Bitinas“ partneris.

Audrius Bitinas

„Mes ir mūsų tarptautiniai partneriai „ALIANT“ tinkle puoselėjame startuolišką filosofiją. Jos esmė – aistra savo darbui, lankstumas, inovatyvumas ir pasiekiamumas. Dirbame tuo pačiu ritmu kaip ir verslas“, – sako Džiolana Tarvainytė, „ALIANT Tarvainytė Vilys Bitinas“ vadovaujančioji partnerė.

„ALIANT“ tinklo teisininkai įvairiose šalyse - tarsi šeimos nariai. Ši vertybė puoselėjama ir darbe su klientais: nesvarbu, mažas ar didelis – į kiekvieną žiūrima itin dėmesingai. Kartu su jaunesniais kolegomis kontoros partneriai aktyviai dalyvauja teisinių strategijų paieškose ir jų įgyvendinimo procese iki pat finišo.