Rūpindamasi savo darbuotojų sveikata ir gerove, įmonė „Mano būstas“ šios pandemijos metu dovanoja darbuotojams savidraudimą. Nuo šiol visi, kuriems bus oficialiai patvirtinta koronaviruso diagnozė ir ne trumpesnis nei 3 dienų stacionarinis gydymas, gaus pinigines kompensacijas.

„Esame socialiai atsakinga įmonė ir puikiai suprantame, kad pasaulyje siaučiantis pavojingas virusas gali neaplenkti ir mūsų darbuotojų. Todėl jei taip atsitiktų, kiekvienas žmogus, kuriam bus oficialiai nustatyta COVID-19 diagnozė ir jam ne mažiau kaip 3 dienas bus taikomas stacionarus gydymas, gaus 1000 eurų išmoką. Darbuotojo mirties atveju ši išmoka siektų 5000 eurų. Savidraudos išmokos darbuotojams bus mokamos iš įmonės lėšų“, - sako „Mano būsto“ direktorius Mindaugas Genys.

Šalyje paskelbus karantiną dalis įmonės darbuotojų dirba nuotoliniu būdu ir neturi kontaktų su klientais. Tačiau nemažai bendrovės specialistų – avarinės tarnybos darbuotojai, technikai, inžinieriai, valymo ir patalpų dezinfekavimo specialistai – toliau dirba klientų objektuose ir susiduria su potencialiu pavojumi. Visi jie aprūpinti sertifikuotomis apsaugos priemonėmis, o nuo šiol – ir papildoma savidrauda nuo COVID-19.

Paskelbus pandemiją „Mano būsto“ įmonių grupė aktyviai prisideda prie viruso plitimo mažinimo Lietuvoje. Bendradarbiaudama su Sveikatos apsaugos ministerija bendrovė neatlygintinai atlieka pilną antivirusinę dezinfekciją daugiabučių namų laiptinėse, kurių gyventojams nustatyta koronaviruso infekcija. Per keletą savaičių tokia dezinfekcija jau atlikta 250 bendrojo naudojimo patalpų. Tokią iniciatyvą, kuri bus tęsiama ir toliau, finansuoja „Fondas Janukonis“.

„Mano BŪSTO“ įmonių grupėje dirba apie 2500 žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)