Kovodami su COVID-19, su pacientais Vilniaus Universiteto ligoninėje Santaros klinikose aktyviai dirba 90 gydytojų (reanimatologų, infektologų, terapeutų, gydytojų laborantų, intervencinių kardiologų). Į šį skaičių neįtraukti chirurgai, kurie, esant reikalui, taip pat pasiruošę dirbti.

„Beko“ ženklo prekės: virduliai, šaldytuvas, šaldikliai, mikrobangų krosnelės, lyginimo sistema, skalbimo mašinos bei džiovyklė buvo pristatyti į Santaros klinikų priėmimo- skubios pagalbos skyrių, į I-ąjį reanimacijos-intensyvios terapijos skyrių, į rentgenologijos skyrių ir infekcinių ligų centrą, kuriame šiuo metu yra guldomi ir konsultuojami pacientai, kuriems yra diagnozuota arba įtariama COVID-19 infekcija.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti ir bent kiek palengvinti žmonių, dirbančių Vilniaus Santaros klinikose, kasdienybę. Visi ligoninių darbuotojai kiekvieną dieną susiduria su itin didele rizika. Ir jei buitinės technikos prietaisais bent maža dalimi galime palengvinti jų darbą, nuoširdžiai džiaugiamės,“– teigė Deltaco Baltic UAB marketingo vadovė Gintarė Lekavičė ir TD Baltic marketingo vadybininkė Jurga Sirtautaitė.