Į šias pareigas ji paskirta po to, kai „Italijos mados karaliumi“ tituluojamas 73-jų Valentino paskelbė pasitrauksiantis iš šių pareigų po kitą mėnesį Paryžiuje įvyksiančios naujos ir paskutinės jo kolekcijos pristatymo.

A. Facchinetti 2005 m. tapo „Gucci“ moteriškų drabužių dizainere, kai iš šių pareigų pasitraukė Tomas Fordas. Tačiau po dviejų sezonų ji dėl „nesutarimų su vadyba“ pasitraukė. Prieš tai ji darbavosi „Prada“ ir „Miu Miu“ namuose.

Nors tai labai didelis iššūkis, A.Facchinetti tvirtina: „Man didelė garbė dalyvauti naujame projekte. Ponas Valentino visada buvo pavyzdžiu dėl savo stiliaus ir elegancijos nuojautos. Negaliu pasakyti, kaip aš juo žaviuosi ir jį gerbiu. Atiduosiu šiam projektui visą save ir dirbsiu su dideliu entuziazmu, stengsiuos išlaikyti viską, ką jis yra padaręs, ir būsiu pasiruošusi pristatyti savo pirmąją kolekciją (2008 m. rudens/žiemos kolekciją) kitų metų kovą“.

Tarp „Valentino“ mados namų klientų yra Graikijos princesė Marie Chantal, aktorė Elizabeth Hurley ir modeliai Elle Macpherson ir Claudia Schiffer.

„Valentino Fashion Group“ vykdantysis direktorius Stephano Sassi sakė: „Ponas Valentino yra genijus, sukūręs unikalų vertybių rinkinį ir stiliaus principus, kuriais pasižymi jo sukurtas prekės ženklas. Šio prekinio ženklo vertybės, jo elegancija ir žavesys yra atspirties taškai tolimesniam augimui ir vystymuisi“.

Tikėkimės, kad moteriškas požiūris nepakeis šių namų krypties.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją