aA
Kas yra tas “Street Legal”? Jį galima būtų sulyginti su neseniai kino teatruose rodytu filmu “Greiti ir įsiutę”. Jei patiko filmas - tai žaidimas būten jums. Bet pradėkime nuo pradžių.
"Street Legal"
Žaidimas, kuris iš pažiūros lyg ir ir nėra aukšto grafinio lygio, reikalauja labai nemažų kompiuterio resursų. Tarkime ant “senuko” AMD 1ghz procesoriaus šis žaidimas švelniai tariant stabdo. Taigi, griebiame galingesnį kompiuterį, gerą vaizdo plokštę ir... mes jau meniu. Pelė nepaklusni, per jautri. Pirmyn į padevėtų automobilų aikštelę. Kišenėje ne pyragai (25 tūkstančiai), taigi perkame pirma pasitaikiusį “grabą”. Štai čia ir prasideda įdomioji žaidimo dalis.

Tūkstančiai detalių, realybė montuojant automobilį (išlaikytas griežtas eiliškumas) ir neklusnus vaizdas,- tai garažas. Sunku “pagauti” tinkamą vaizdo kampą, vaizdas šokinėja kaip pašėlęs - tai “Street Legal” kasdienybė. Žaidimą sukūrusi kompanija “Invictus” žada tai sutvarkyti jau antrame pataisyme. Ką gi, sukandame dantis ir pirmyn i gatves. Tik čia mes galime užsidirbti pinigų, taip reikalingų norint pagerinti automobilį. Realistiškumas šiek tiek trikdo. Mažas smūgis i šalikelę ar pravažiuojantį automobilį ir jau skaičiuojam perdažymo bei remonto kainas. Ech, kur tie pinigai? Susirandame priešininką, kuri atskirti iš bendros minios važiuojančių automobilių gana lengva. Papypsename (taip taip, viskas kas paprasta yra gerai) ir pirmyn. Žemėlapyje turime pažymėtą lenktynių trasą. Jei laimėsite- sutartinė suma pinigų bei nemažiau svarbaus prestižo bus jūsų kišenėje. Ir taip visą dieną. Geriname automobilį, išsikariaujame sau poziciją tarp vietinių ir.. į kita rajoną. Policija, gatvės lenktynės, adrenalinas ir realistiškai atvaizduojama automobilio sandara- tai “Street Legal”. Išardykite variklį pagerinkite ir atgal i miestą. Jei svylanti guma ir variklio griausmas jums patinka- išbandykite.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0