1. Angelina Jolie ir Bradas Pittas


Nuo Holivudo iki Kanų ši pora stebina savo puikia išvaizda.

Angelina Jolie apie savo aprangą: "Aš dirbanti moteris, todėl visada noriu jaustis ir seksualiai, ir patogiai, ir gražiai. Tuo ir vadovaujuosi rinkdamasi savo garderobą".

Aišku, ir Bradas visuomet atrodydavo gerai ir tik gerai. Beje, atrodo, kad Angelina prie Brado pasitempė, o ne atvirkščiai.

2. Tomas Cruise ir Katie Holmes

Pora, pamėgusi klasikinį stilių. Per daug neiššaukiančiai, santūriai. Tai gana neįprasta Los Andželo gyventojams. Victoria Beckham labai sužavėta vertina savo geros draugės Katie stilių: "Kate stilius - tikrai neįprastas Los Andželui, bet jos santūrumas nelieka nepastebėtas".

Tomas Cruise stiliaus nekeičia Jam to daryti, matyt, ir nereikia. Elegantiški kostiumai puikiai dera prie gražaus Tomo veidelio.

3. Gavinas Rossdale ir Gwen Stefani

Aš buvau mergaitė, kuri nuolat klausdavo mamos: "Ar galėčiau pažaisti su tavo rūbais ir makiažu?" Dabar, beje, mėgstu užsiimti tuo pačiu. Turbūt dėl tokių dainininkės pomėgių Gwen su Gavinu visada atrodo gerai - ar jie vaikštinėtų parke Londone, ar žingsniuodami raudonu kilimu.

4. Jennifer Lopez ir Marcas Anthony

Aš mėgstu persirenginėti nuo pat vaikystės. Tai vienas mano mylimiausių užsiėmimų. J. Lo žino, kokie rūbai išryškina jos moteriškas formas Beje, jos vyras itin dažnai rengiasi tamsiais kostiumais ir atrodo puikiai. Jie atrodo taip. lyg suderintų net smulkiausias drabužių detales.

5. Heidi Klum ir Sealas

Jie kartais vadinami gražuole ir pabaisa, tačiau jų užburiantys kontrastai ir kruopščiai parinkta apranga tikrai nustebina žiūrovus.

6. Davidas ir Victoria Beckham

Kas galėtų paneigti, kad jie yra tapę stiliaus ikonomis. Jų taip mėgstamas posh stilius niekur nedingo persikrausčius į Los Andželą. Nuo Londono iki JAV gerbėjai žino, kad ši pora savo išvaizda nenuvilia. Aišku, prie Davido aprangos gerokai nagus prikišo Victoria. Anksčiau jis buvo tiesiog paprastas trumpaplaukis futbolininkas. Jų santuoka abiems tikrai labai naudinga. Visais atžvilgiais.

7. Gabrielius Aubry ir Halle Berry

"Mada... Ją galiu pasikviesti į savo gyvenimą kada tik panorėjusi ir nejausti jos spaudimo. Būna akimirkų, kai tikrai nebūnu madinga, tačiau kartais su didžiuliu malonumu renkuosi, ką galėčiau apsivilkti", - pasakoja stilingoji aktorė.

Gabrielius, dirbantis modeliu, mados pasaulyje irgi ne naujokas. Tad į krūvą suėjus dviems gražiems ir madingiems, turime dar vieną tikrai įspūdingą holivudinę porą.

8. Ellen DeGeneres ir Portia de Rossi

Netradicinės orientacijos pora visada kartu atrodo puikiai. Jos mėgsta mėlyną spalvą. Portia poroje yra moteriškoji pusė, dievinanti sukneles, o Ellen - moteris, mėgstanti kelnes.

Aišku, yra tokių porų, kurios tiesiog nedera tarpusavyje. Galbūt rūbų suderinamumas taip pat galėtų būti traktuojamas kaip sėkmingų santykių ženklas?

Britney Spears ir Kevinas Federline‘as

Kartu jie atrodė tikrai nekaip... Arba ji atrodydavo kaip su skuduru, arba jis bandydavo įgyvendinti savo reperiškas fantazijas ir jam tai nepavykdavo.

Nicole Kidman ir Tomas Cruise

Ne, jokiu būdu negalima sakyti, kad jie neatrodė stilingai. Tikrai ne. Tik dabar atrodo, kad su dabartine savo žmona Tomas labiau "limpa" ir išvaizda, ir aprangos stiliumi.

Aišku, jei esi per daug stilingas, gali likti vienas...

Neužsibūna vyrai modelio Naomi Campbell pašonėje, neužsibūna... Žinoma, kas gali jaustis neužgožtas šalia šios juodosios panteros?