aA
Klausimas

Gerbiama Andrėja,

norėčiau jūsų paklaust man labai rūpimo klausimo. Neseniai gavau dovanų Avon savaiminio įdegio kremą "Bronze" (šviesus - vidutinis). Mano oda visąlaik balta, neimli saulei, įdegu netolygiai ir raudonai, oda alergiška, sausa, jautri. Maniau, kad šis kremas yra vienintelis mano išsigelbėjimas. Bet suabejojau, ar jis nepakenks tokiai šviesiai ir jautriai odai?.. Jei neturėtų pakenkt, būtų labai malonu, jeigu parašytumėt kaip juo naudotis, nes instrukcija ant butelio labai nedetali.

Labai labai ačiū!
Aušra, 17m.

Atsakymas

Miela Aušra,

Savaiminio įdegio kremus naudoti galima ir šviesiai odai, bet nepatartina naudoti pastoviai. Kaip sureaguos Jūsų oda į Avon produktą, aš negaliu pasakyti, nes šios firmos gaminių nesu bandžiusi. Jaunesnei odai rekomenduočiau labiau medicininių firmų produktus, tokius kaip: Clinique, bet galite pabandyti ir šį, jeigu nepasireikš šalutinių reiškinių: paraudimo, dirglumo. Tada galite naudoti šį produktą toliau. Šiaip savaiminio įdegio kremai tepami ant švariai nuvalytos ir išteptos kremu odos ( prieš tai atlikus pilingą). Atsargiai tepkite plaukuotas veido dalis (antakių srityje, virš lūpų, prie plaukų šaknų). Čia kremo tepkite mažiau. Kremą tepkite plonu sluoksniu ir stenkitės kiek įmanoma tolygiau. Jei tepate visą kūną, palaukite 30 min. ir tik tuomet renkitės drabužiais. Tą pačią dieną nesirenkite šviesių rūbų.

Sėkmės
Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0