Teks bažnyčioje stovėti, paskui keletą nuotraukų lauke padaryti – regis, ne taip ir ilgai, bet juk nei viena nenori nuotraukose matyti raudonos nosies ir pamėlusių lūpų…


“Jei tuokiatės žiemą, pirmiausia reikėtų nusiteikti žiemiškai – juk tai toks nuostabus metų laikas - baltas kraštovaizdis, saulės spinduliai, nors ir nešildantys, bet vis vien džiuginantys“, - sako vestuvių planuotoja
Viktorija Prokofjeva
(„Viktorijos vestuvės“).


Anot jos, nuotakos, besiruošiančios tuoktis žiemos metu, turi du pasirinkimus – dėvėti atviras sukneles, tokias pat, kaip ir vasarą, arba susikurti savitą, jaukų ir šiltą žiemos suknelės stilių „su šiltais kailiais, stilingais galvos apdangalais, leidžiančiais džiaugtis žiemos teikiančiais malonumais ir neskubėti į vidų, bet pasimėgauti nuostabiomis akimirkomis lauke“.


„Rinkitės sukneles ilgomis rankovėmis, o jei labai norite pasipuošti atvira suknele, rinkitės tokią, prie kurios tiktų švarkelis ilgomis rankovėmis.

Būtų puiku, jei išdrįstumėte eksperimentuoti ir su medžiaga. Veliūras, aksomas, brokatas, tafta sudarys ne tik šilumos įspūdį, bet ir šildys. Nėriniai ant nuogo kūno sukels tik svečių gailestį ir norą Jus pridengti“, - pataria V. Prokofjeva.

Kailiai. Jie puikus sprendimas Jūsų vestuvių garderobui žiemą.

„Nesijaudinkite, net jei pritariate žaliesiems – dabar labai madingas ir dirbtinis kailis. Kailinė apykaklė, pelerina, kepurė, mova sušalusioms rankoms – viskas puikiai tinka. Kailiu galite papuošti net ir jaunikį. Jis tikrai įspūdingai atrodys kailine apykakle ar karakulio puspalčiu“, - sako V. Prokofjeva.

Mezginiai, nėriniai. Moherio ar kiti šilti, bet lengvi siūlai puikiai tiks užpildyti Jūsų žiemos garderobą.

„Mezginiais galite papuošti ne tik savo, bet ir jaunikio, palydos pečius, rankas. Įsivaizduokite jaunavedžių porelę, apsimuturiavusius ilgais, minkštais šalikais, kurių galai bene siekia žemę. Tai juk taip originalu ir romantiška.

Tiesa, nepalikite atvirų rankų. Būtinai dėvėkite pirštines. Jos tiks įvairios – nuo megztų iki tradicinių medžiaginių, aukščiau alkūnių. Tik nepamirškite jų nusiimti, kai keisitės žiedais“, - juokiasi V. Prokofjeva.

Nuometą puikiai gali pakeisti šilta kailinė kepurė. Denkite pečius – pelerina, šaliu, švarkeliu ar ilgu paltu.

“Nepamirškite, kad vakare, vykstant pokyliui, taip pat privalote atrodyti puikiai, nors temperatūra patalpoj tikrai nebus minusinė. Todėl pasirūpinkite, kur ir kada persimausite kojines, batus, ar kaip kitaip pakoreguosite savo garderobą, kad patogiai jaustumėtės šiltoje patalpoje.

Beje, prisiminkite, kad žiemą nebūtinai viskas turi būti balta. Juk ant balto sniego puikiai atrodys ir išsiskirs kitos spalvos”, - sako V. Prokofjeva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją