aA
Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininko pavaduotoja Rasa Juknevičienė neigia, kad jau sudaryti planai po rinkimų bendradarbiauti su Darbo partija.
R.Juknevičienė: su Darbo partija koalicijų neplanuojame
© DELFI / Šarūnas Mažeika

„Pasibaigus vasarai, labai greitai kyla priešrinkiminė temperatūra ir ryškėja, kad TS-LKD bus svarbi šių Seimo rinkimų ašis, - teigiama R. Juknevičienės pranešime. - Atrodo, kad yra išsigandusių, jog mes rinkimuose pasirodysime žymiai geriau, nei kam nors norėtųsi, todėl nervinamasi ir bandoma net svarbius ir itin reikalingus žmonių saugumui projektus naudoti kaip priemonę rinkiminėje kovoje“.

Pasak jo, TS-LKD rinkėjus bandoma įaudrinti, jog esą jau sudaryti planai bendradarbiauti su Darbo partija po rinkimų.

„Noriu pabrėžti, kad politinius debatus nušviečiančių straipsnių pavadinimai ar pasisveikinimo, paspaudžiant ranką, akcentavimas, neturi nieko bendro su kokiomis nors koalicijomis, - pažymi R. Juknevčienė. - TS-LKD šiuo metu nesvarsto ir neplanuoja svarstyti jokių koalicijų su jokiomis opozicinėmis partijomis. TS-LKD atsakingai ir nuosekliai įgyvendina suplanuotus darbus ir nesiruošia dalyvauti primestuose politiniuose žaidimuose“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Dėl Jurijaus Borisovo tvirtovės skubiai imamasi veiksmų: užsiminė apie diversijas ir slaptą amunicijos sandėlį (33)

Po Delfi tyrimo apie Jurijaus Borisovo tvirtovę Trakų rajone Seimo nariai ėmėsi aiškintis,...

VSD pranešėjo komisijos išvados įveikė antrą laiptelį: nuogąstauja, kad viskas pasibaigs liūdnai (19)

Ketvirtadienį Seime įvyko Valstybės saugumo departamento (VSD) pranešėjo informaciją tyrusios...