aA
Nesėkmingai savivaldos rinkimuose pasirodžiusi partija „Tvarka ir teisingumas“ artėjant kitų metų Seimo rinkimams analizuos klaidas ir keis strategiją bei taktiką, pirmadienį sakė partijos vadovas europarlamentaras Roladnas Paksas.
„Tvarka ir teisingumas“
„Tvarka ir teisingumas“
© DELFI / Mindaugas Ažušilis

„Be abejo, yra apie ką pagalvoti. Kai rezultatai geri, yra kitaip, dabar yra apie ką pagalvoti. (...) Turime laiko, išanalizuosime klaidas, pakeisime taktiką, pakeistime strategiją“, - žurnalistams sakė R.Paksas.

Jis teigė, bendrai partijos rezultatus savivaldybių rinkimuose vertinantis „santūriai vidutiniškai“.

„Rezultatus vertinu mūsų partijos „Tvarka ir teisingumas“ santūriai vidutiniškai. 5,62 proc. ir mūsų paskaičiavimais, 87 mandatai. 33 tūkst. gyventojų, kurie balsavo už mūsų partiją. Preliminariai darome išvadas ir šiek tiek stebimės, kad nuo praeitu metų gegužės 25 dienos, kai vyko rinkimai į Europos Parlamentą ir partija gavo daugiau kaip 160 tūkst. balsų, tai yra ryškus neatitikimas dabartiniams balsams“, - kalbėjo partijos lyderis.

Anot jo, suprastėjusiu rezultatus galėjo lemti kilę skandalai bei opozicija partijos viduje, kai partiją paliko Valentinas ir Andrius Mazuroniai.

„Manau, kad „pavasarinė dovaną“ mums padarė Specialiųjų tyrimų tarnyba ir tą vieną kitą ar trečią procentą būtent aš sieju su ekskursijomis į mūsų partijos būstinę ir mūsų dokumentų ekspozicijos apžiūrą. Be abejo, galėčiau kalbėti ir apie vidinę opoziciją“, - sakė R.Paksas.

Jis teigė, kad partija dar nėra apsisprendusi, ką palaikys antrame Vilniaus mero rinkimų ture.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0