aA
Ledų gamintojo "Ben & Jerry” savininkai nusprendė imtis legalių veiksmų prieš britų filmą, kuriame serijinis žudikas naudoja jų produktą kiek neįprastam tikslui.
Filmas "Chunky Monkey", pavadintas taip pat kaip ir viena iš "Ben & Jerry" ledų rūšių, yra juodoji komedija, pasakojanti apie serijinio žudiko pastangas pasiruošti didžiajam pasimatymui.

Vienoje iš filmo scenų populiarusis šaldytas desertas yra naudojamas kiek neįprastam tikslui – kaip lubrikantas prieš seksą tarp pagrindinių personažų.

"Ben & Jerry" savininkai pagrasino iškelti bylą filmo kūrėjams ir siekia uždrausti jo demonstravimą, kol nebus panaikintos visos sąsajos su "Chunky Monkey".

Juostos prodiuserio Philo Hunto teigimu, ledų kompanijos reikalaujami pataisymai neišvengiamai pašalintų "svarbią sudėtinę filmo dalį".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.